Anmeldelse af Alpincenter Wittenburg

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Claus østergaard 31/10 2017

Dag tur
Mit barne barn og jeg kørte til Alpincenteret for lige og genopfriske hans skiløb..
desværre var oplevelsen ikke helt i top.. halvdelen af børnebakken var dækket af is, “liften” er et Tov som man skal gribe fat i og lade sig trække.. (ikke optimalt for begynder)
Det store piste var meget ujævn med stort dynger af tung kunst sne... resten af Halken var meget iset og kun erfarede skiløber ville kunne løbe der..
Kommer der ikke igen..der er andre alternativer i nærheden af Hamburg der er bedere.

Morten Pedersen 21/04 2014

Alpincenter wittenburg
Tilbagelænet atmosfære.
Vi var afsted 2 voksne og 2 små børn, den ene lidt selvhjulpen på ski. Jeg synes informationsniveauet var ret lavt, men betjeningen høflig.
Hvis du køber billet gennem hotellet, som ligger i forlængelse af skihallen, skal du hente dine keycards i receptionen fra om morgenen, og her får du også armbånd udleveret til All-inklusive buffet-området. Morgenmaden (stor lækker buffet) nydes i restauranten ovenpå all-inklusive området. Vi var lidt bekymrede for at der ville gå for meget ordnung-muss-sein i oplevelsen, når vi nu har sådan nogle små ballademagere, men der var en yderst tilbagelænet atmosfære, ja nærmest shopping-centertorvs-agtig over området. Indgangen til Legelandet var af uransagelige årsager en velbevaret hemmelighed som de ikke mente de behøvede at skilte med andet end et enkelt lamineret A4 ark ude midt i Lobbyen et godt stykke væk derfra. Men vi fandt det.
På trods af det burde være højsæson i påsken, så var der kun ca. 10% gæster vil jeg vurdere det-halvdelen danskere i familiebiler. Altså ingen køer og rolig atmosfære, hvor man bare stiller sine ting fra sig og tager den med ro. Pisterne blev ret hurtigt kørt op, så man skal være der tidligt hvis man skal nyde præparerede pister.
Pisterne er ok for en dansker der lige skal have lidt sne under fødderne, og med en udendørs gokartbane og et væld af andre udendørsaktiviteter, så tror jeg det er en fed destination hvis man har en weekendtur med gutterne. Netto i Tyskland sælger vist nogle All-inkl. med overnatning for 69 EUR for tiden, og det er billigt. All-inklusive er med fri mad og drikke, ski-udstyr og liftkort fra 29 EUR, f.eks. All inklusive aftenbillet fra 18:00 hvor du spiser og står på ski indtil kl. 23, ok deal.