Anmeldelse af Vemdalen

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Allan Pedersen 17/02 2016

Snesikkert best i Sverige
klar favorit

Michael Degn 28/10 2008

Vemdalen er Super og snesikkert.
vemdalen består af tre skiområder. Klovsjø, Bjørneriket og vemdalsskalet. Vi var der for første vinteren år 2008. Vi er tre par der har købt et stort hus i en nærliggende by. Vi blev straks vilde med stedet på grund af det varierede skiløb og den lækre sne. I klovsjø åbner der en ny 6 stolslift 26 dec. 2008. Det betyder at man kan komme til alle pister fra denne lift.
Der er gode muligheder for offpist skiløb i Bjørneriket og på Vemdalsskalet. der er åbnet ny lift på vemdalsskalet siden de sidste kommentarer er her på siden er skrevet. Der er billeder af området og beskrivelse af aktiviteter på siden www.rojan435.dk.

Michael Degn

Casper 20/02 2005

OK sted
Vemdalen er et af de bedste svenske skisportsteder.. hvis man sammenligner med norge, østrig eller andre af de store skisportslande kommer der klart til kort..
men til en familietur er det helt perfekt.. MEGET børnevenligt...

inden man bestiller sin rejse skal man dog vide at det er kun et af de 3 områder der er værd at tage til og det hedder klovsjø.. der er kun en stolelift, men man skal ikke bruge mere... der er en masse gode pister man kan løbe på med den lift.. samtidig er der sjovt nok ingen mennesker i klovsjø derimod er der propfyldt i de 2 andre skiområder som ligger lidt over 20 km væk i de sneklædte veje...

jeg er meget rutineret på ski og alligevel fik jeg meget godt skiløb ud af turen sammen med familien.. specielt kan hytterne i klovsjø anbefales til familietue... skiløb til og fra hytterne...

Alt i alt vil jeg sige at klovsjø fortjener karakteren 10 hvorimod vemdalsskaftet kun når 5 pga dårlig faldhøjde og proppet med mange mennesker..

Bjørnrike som er det sidste tærran opnår et 6 tal.. ok pister men ingen stolelift hvilket betyder store kramper i benene i løbet af dagen..

tag til vemdalen, men det skal være klovsjø... der er alt billigst, bedst og der er ingen mennesker.. underligt nok....

GOD TUR... det havde jeg ihvertfald..

Matilde 01/02 2005

Det var fedt i nogle dage
dte var fedt i nogle dage men man løber hurtigt det hele igennem da jeg var 9 havde jeg løbet det hele igennem efter 3 dage. men det var meget hyggeligt og det er godt at det er så småt så selv de små kan løbe rundt selv og der er da også nogle meget fede løjper

Ole Søholm Jensen 09/09 2004

Svenskernes foretrukne skisportsted i Sverige
Et lækkert skisportsted, som vi har besøgt 10 år - og helt perfekt for børn.