Anmeldelse af Tandådalen

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Conny & Lars Gardan 19/04 2020

Sälen - Tandådalen - for børn og børnebørn
Sälen - Tandådalen er ekstremt børnevenligt. Vi var der 3 generationer sammen, og det fungerede. Men når man (som bedsteforældre) krydsede området for foden af bakker & lifter, havde man en klar fornemmelse af at være til forældredag i daginstitutionen. Curlingforældre trak curlingbørn efter sig på ski - og skulle naturligvis FREM, i forhold til voksne uden børn/børnebørn på slæb. Tandådalen er ikke bare en dal, men også en skibakke. Den fungerer. Der er en eminent skovpiste, som andre steder ville blive kaldt et skispor. I grunden ganske svær, men fordi den var fyldt med trolde, små broer og andre udfordringer, så kører selv små børn igennem, uden at tænke over, hvor svær den egentlig er. Resultatet er, at de får leget skiløb og balance ind. Genialt. Boligerne ligger i grupper af forholdsvis ens huse, og indretningen er gennemtænkt og uden noget at klage over. Hvis man ikke går efter højeste luksus. Et fint begynder- og børneområde. Ét stort minus er de mange slæbelifter. De er svære at bruge for de mindste - som så må curles op af forældrene. Slæbelifterne giver heller ikke en pause fra skiløbet på vej op. Faktisk er sløbelifterne mere anstrengende end det lette skiløb ned af bakke.

Asbjørn Smit 15/02 2004

Ikke så godt!
Jeg synes tandålen er for ultra nybegyndere, jeg var der i 8 dage hvilket er 7 for meget. Tag til Frankrig istedet så slippe du for ekstremt dårligt liftsystem og 20 meter bakker.

Sus.. 21/10 2003

Et sted hvor man kan være ét med naturen
Tandådalen er for alle personligheder.. Nu har jeg været på skiferie i godt 7 år. Og af en eller anden grund ender vi altid i Tandådalen.
Der er super dejligt.. Og ikke mindst billigt.

Søren 11/01 2003

Skoletur!
Hej allesammen....
Vi er en 9.ende klasse der står og skal til tandådalen imorgen :)
Vi glæder os kanon meget....

Hej hej! :)

Theis Bernitt-dixen 09/01 2003

Ros til tandådalen!!!
jeg syntes at Tandådalen er et af de bedste steder at stå på ski i der er noget for en hver smag. det er især velegnet til familier. der er plads til alle i Tandådalen.

Kit 07/01 2003

Godt sted
jeg syntes at det er et rigtigt godt sted med gode muligheder for at prøve noget nyt både for store og små

Astrid 24/10 2002

Efterskole
Vi var en efterskole, som besøgte Tandådalen i vinterferien 2002, og det var virkelig et rart sted at være. Vi var alle enige om, at det er et utrolig godt sted at være, hvis man ikke har stået på ski før.

Per 03/09 2001

Tandådalen for familier
Stedet kan anbefales til familier med børn, endda små børn. Vi har med stor tilfredshed besøgt stedet igennem fire år. Det bliver formentlig også til et femte.
Tingene fungerer som regel. Forbindelsesliften mellem Tandådalen og Hundfjället går i stå engang imellem.
Ved Hundfjället findes Trollskogen, som børnene elsker at køre igennem igen og igen. Den udvides år for år, så vi er spændte på, hvad de har fundet på til næste sæson.
Vi er som regel 50 personer i fælles bus, halvdelen er børn i alderen 4 - 16 år.