Anmeldelse af Sydalpin Kungsbygget

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Ulrik Svane 19/02 2011

Godt for begyndere og de smp
Har lige brugt et par dage i sommerhus og besøgte for første gang Sydalpin som har været lukket de sidste 3 år. Super service og rigtig godt til begyndere. Kælkebakke til de helt små og gode muligheder for at spise medbragt mad ved grillen eller ved en af de mange borde. Ikke nær så mange som på vallåsen og kvalitet og service er helt i top. Der er også mulighed for at der danskere i shoppen hvis det kniber med det svenske.

Niels Viid 24/11 2010

Ånder vinteren 2010
Jeh har stuga nær Kungsbygget, og de åbner heldigvis i år igen. Glæder mig meget

Mette 20/02 2006

Sydalpin bedre end Vallåsen
Sydalpin bedre end Vallåsen, der er løjper af forskellig art. Og så er der en super god service. Især hvis man er en gruppe af sted ( over 20).De ordner skiene i forvejen. Så får man dem udleveret når man kommer og behøver ikke at stå i kø. Et godt sted....

Line Rasmussen 05/01 2006

Syd alpin
jeg mener at der en en kælkebakke der. men er desværre ikke helt sikker. har kun været der en gang. men ellers er der børnebakker

Dorte 14/12 2005

Kælkebakke
Er der nogen der ved om der er en kælkebakke på Sydalpin, hvor små børn kan køre på slæde med deres forældre?

Dorte 14/12 2005

Kælkebakke
Er der nogen der ved om der er en kælkebakke på Sydalpin, hvor små børn kan køre på slæde med deres forældre?

Klaus 24/03 2005

God børnebakke
Da vi har en stuga nær Kungsbygget, har mine børn (6 og 14 år) lært at stå på ski der. Også glæden ved skisport har stedet kunne frembringe.
Specielt begynder bakken er meget god for selv helt ny begyndere.Derimod er springet til de "store bakker" lidt stort, for ny-begyndere. Og de "store bakker" er ikke en udfordring for let øvede .
Husk pølser, der er gratis grill. Der er iøvrigt "sommer rodel-banen", som er en kælkebane, der er åben om sommeren og også et besøg værd. pas på afhængighed !!
Hilsen
Klaus.

Natasja 28/01 2004

Godt sted for nybegyndere
Jeg har været der med ungdomsskolen en enkelt dag, en lørdag for at være mere præcis, og kunne rigtig godt lide stedet. Godt sted for nybegyndere, og lifter som var nemme at benytte. Sørg for at komme tidligt på dagen, da der i løbet af dagen kommer ret mange mennesker. Ski kan lejes på stedet, men selv om man kommer tidligt går det alligevel meget langsomt,det gjorde det i hvert fald for os. Men alt i alt et rigtig godt sted at stå på ski.

Laila Larsen 25/02 2003

Geneialt skiområde
Vi har været der flere gange og vender igen og igen tilbage, da vi syntes at sydalpin er et rigtigt godt sted at være både aom nybegynder og øvet, Der er ikke så mange mennesker endnu, det er nemt at komme til fra københavn, ok pister, ingen kø ved lifterne, rigtigt godt sted at tage sin medbragte mad med, Da der er opstillet grille i området. Kan varmt anbefales Bedre end Isaberg og igen tættere på.