Anmeldelse af Stöten

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Gyda Duelund Nielsen 02/03 2018

2 nye superhurtige stolelifter.
Vi er har været i Stöten gennem snart 20 år. Fra børnene var halvstore til nu, hvor det ældste barnebarn er med. Der er både udfordringer til de vovede på bakkerne ved Skitorvet - det tidligere Brantatorvet til lange hyggepister ved Soltorvet. Der er nu 2 nye 6-personers lifter, som er hurtige og komfortable. Vi har været på ski i Frankrig og i Norge. Hytternes beliggenhed og stedets gode atmosfære, samt den flotte natur får os til at vende tilbage til Stöten. Vi tager ski på udenfor døren og kan næsten køre helt ind i stuen, når vi vender hjem.

Kirsten Dahl 27/09 2015

Mange mennesker i uge 7
Hej
Er der nogen der har erfaring med Stöten i uge 7 (skolernes vinterferie i DK)?

Jan Moth Andersen 31/08 2015

For Børn
Super begynder område , gamle lifter , men fungere fint .

Kristoffer Hansen 31/08 2015

Perfekt sted for nybegyndere og børnefamilier
Min første skiferie foregik i Stöten. Her er der bakker for nybegyndere og øvede.
Skiskolen fungerer fra helt ned til de mindste og op til de mere øvede.
Hytter og lejligheder ud til pisterne og samtidigt har området eget supermarked.
Er du ude efter et område for børnefamilie eller for et sted for din første skiferie, så er Stöten det perfekte sted. Her får man en god oplevelse med ski, og om aftenen kan man enten nyde en kold øl på baren, tage en dukkert i svømmehallen eller besøge deres bowlingbaner.

Sabrina 21/11 2009

stöten i uge 13?
Er der nogle der har erfaringer med at tage på skiferie i stôten i uge 13? Er der sne nok og har lifterne åbent?

Anne Mikkelsen 19/02 2009

Stöten uge 7 09
Vi havde kun 3 dage på ski i år i Stöten, men 3 gode dage. Det er et hyggeligt område og vi havde sol alle 3 dage og godt med sne.
Området er ikke ret stor og jeg tror det var passende med det antal dage. En stor mangel kontra Østrig, er at man ikke kan lukke nogen skærm ned over sig. Den ene tur med stolelift er lang og kan tage op til 25 min. inden den er på toppen (alt afhængig af hvor mange gange den stopper undervejs selvfølgelig) og så er man altså rigtig kold. En af T-lifts turene er også meget lang og er lidt hård. Specielt hvis man har lidt dårlige knæ. Begge lifter kan dog afhoppes ca. 3/4 oppe.

Marianne 14/02 2009

Tag bilen til Stöten
Hvis man har mindre børn med og ikke bor i Stöten Mitt, så lad vær med at tage bus der op. Der er ingen transport muligheder før efter kl. 16.00 og så koster det 25 svenske kr. pr. person. Det er muligt køre på ski på transport ruter, men de er rimlige lange og nogle er kun for øvede skiløber.

C. Andersen 21/01 2008

Er uge 11 for sent at rejse til Støten?
Jeg var sidste år på min allerførste skiferie -til Støten.
Jeg synes, at det var et supersted at lære at stå på ski både for mig som voksen men bestemt også for mine to børn på 8 og 10 år.

Vi skal helt bestemt afsted igen iår, men kan desværre først komme afsted i uge 11.

Er der nogen der har erfaring med, om det er knap så godt at rejse i uge 11 fremfor fx uge 7-9? Jeg mener:
Kan jeg forvente, at det er meget koldere på det tidspunkt?
Kan jeg forvente, at flere løjper/lifte er lukkede -mindre sne?

Eller er det fuldstændig ligegyldigt, om jeg rejser i uge 7 eller uge 11?

Bente 11/10 2006

ny stolelift !
Der er ny stolelift i Stöten nu - og nye pister...!

Mette 07/01 2006

moget for enhver smag...
Stöten er en god destination for både begynderen og den øvede skiløber. Perfekt delt op i to områder, med blå, grønne og røde pister i den ene halvdel, og "worldcup-bakken" i den anden. Man tulle rundt på de røde, grønne og blå, med andre middelgode skiløere, mens man samler mod til "worldcup-bakken", hvor der er noget mere fart på. - også kanon sjove off-piste-ture :-)

Tommy 27/11 2005

Vejen til Stöten
Hvis man på Michelins Routeplanner taster Stöten som destination, beregner den en rute over Oslo med en rejsetid, der er 1 time 50 minuter kortere, end hvis man kører over Malung. Turen gemmen Oslo er 10 km længere end over Malung. Vi skal selv 1. gang til Stöten og er selv i tvivl over hvilken rute vi skal køre. Alle vi taler med mener at man skal køre over Malung, med med en rejsetid på lidt under 2 timer længere, kan det vel ikke betale sig at køre over Malung eller kan det ????

Tom Lang Hansen 17/11 2005

Til Tina - Vej til Stöten
Vedr. routeplanner .. du kan også bruge denne som er meget nøjagtigt og kender navnet Stöten. http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/Driving_directions
Hvis I bruger Gøteborg,Malung og Sälen som " Stop over " punkter, er der en god ruteangivelse.
Af vej 45 fra Gøteborg skal der dog holdes øje med alle svenskernes fotokasser

Hanne 17/11 2005

Vejen til Stöten
Vi har været i Stöten 5 gange, kører via Oslo da vi rejser fra Jylland, en enkelt gang dog via Göteborg, og det er nok den vej I skal, når I kommer fra Helsingborg. Altså Helsingborg-Göteborg-Vänersborg (vej 45)-Säffle-Malung-Sälen-Stöten (ca. 720 km). Hvis du søger via noget andet end Krak så skriv evt. Grundforsen i stedet for Stöten, da Stöten ikke er stor nok til at være med på ret mange kort. Hvis du har andre spørgsmål skal du nok prøve unden Forum også her på siden, da der er lidt mere "liv" der og måske større chance for svar.

mvh
Hanne

Tina 11/11 2005

Vejen til Stöten
Skal for 1. gang en tur til Stöten og vil lige høre fra andre der selv har kørt derop hvilken vej de vil anbefale. Jeg har været på Krak Europa, som skriver en rute der går gennem Norge. Skal lige siges at vi sejler over ved Helsingør/Helsingborg.

Venligst Tina

Henrik 24/01 2005

Stöten - stedet med børn
Stöten er et rigtigt godt sted at lære sine børn at stå på ski. Især hvis man bor på Stöten Mitt.
Området er overskueligt, pisterne er gode og der er ikke langt til noget.
Man skal dog ikke forvente den store udfordring, hvis man har stået på ski nogen gange - og liftsystemet kunne godt fornyes :-)

Inger Pedersen 16/01 2005

Skiløberne fra Børglum
hej vi er 4 som tar til støten 22-1 for 4 gang .området er fint ikke stort der er mangel på stolelifter området er børnevenligt vi skal bo i støten-MITT det er nemt og praktisk alt er faktisk lige uden for døren ved torvet

Joakim 05/02 2004

Bedre lifter
Støten er et kanon sted med masser af pister til begynder og øvede.
Men de mangler altså nogle bedre lifter. Støten har én stolelift med en meget langsom hastighed. Og der kan man nå at blive meget koldt på de 10min-15min det tager.
Jeg synes et sted som støten skulle have lidt flere stolelifter med en acceptabel hastighed. Der er nemlig næsten kun T-lifter!

Katrine 09/04 2003

Et fedt sted.
Jeg var i Stöten i sidte uge og jeg ville ønske at jeg skulle afsted igen med det samme i stedet for at vente helt til næste år. Det var første gang jeg stod på ski, men ikke den sidste, selvom man har får mange dejlige blå mærker med hjem, er det en af de sjoveste oplevelser jeg har haft. Stöten er et godt sted for nybegyndere, da der er mange gode begynder bakker og en rigtig god skiskole, de kan deres kram. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Morten 06/03 2003

Et godt sted!
Helt sikkert et godt sted især for begynderen, medens det for den øvede, godt kan blive lidt trivielt. Forvent ikke afterskiing muligheder a la Val Thorens, men derimod et miljø ideelt for familien med børn. Dermed ikke sagt at Stöten er kedelig.
Naturen er fantastisk, sneen er god, og er man kommet for at få en god oplevelse på ski, er Stöten et godt sted at lægge ud.

Niels VIldbrad 25/11 2001

Ok sted - men mest for begyndere!
Jeg har efterhånden stået på ski i 25 uger mange forskellige steder og Støten er et fint sted.
Der er ikke de store udfordringer for den øvede skiløber, men med de mange grønne pister der er, egner området sig godt til begyndere.

Hvis jeg skulle give Stöten karakter (på en skal fra 1-10) vil Stöten få 7...

Mie 21/10 2001

Det fedeste!!
Stoten er bare det fedeste..!
Jeg har været 12 forskellige steder, men det her slår bare alt..! masser af sne og gode pister..!!
på en skala fra 0 til 13 vil jeg helt klart give det 13.

Mathias-Goth 04/01 2001

Stöten
Stöten er det fedeste. Jeg har været der 2 gange jeg skal også der op i år. På en skala fra 1 til 10 får stöten 10 med pil opad. Der er kun fed sne og kun fede pister jeg anbefaler helt klart Stöten. Det er sejt:-)