Anmeldelse af Sälen

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Maiken 26/12 2020

Kläppen, sälen
Har stået på ski i Kläppen siden jeg stort set har kunne gå og er yderst tilfreds med området. Området rummer både pister for dem der skal have udfordringer og dem der er helt nybegynder. Byen og hytte-området er super hyggeligt. Medarbejderne er altid i mødekommende og så har de nogle yderst kompetente ski-instruktøre, som er gode til børn. Vi har også brugt deres tilbud om en ugentlige kælke-after på pisterne, hver gang vi har været afsted.

Hanne Pedersen 22/02 2017

Stugmys og Hyglo
Vi har været på Högfjället, som er en del af Sälen. Man kan hurtigt komme på ski i Lindvallen, Tandådalen og Hundfjället med skibussen, som kører ofte eller egen bil. Der er maks. et kvarters transport. Området er meget hyggeligt og der er rigtig meget for de mindre skiløbere. Der er flere fun-parks i varierende sværhedsgrader. Rigtig godt sted for familier.

Se profilen for Claus-Madsen
Claus-Madsen 01/09 2015

Perfekt til nybegynderen
Jeg startede med at stå på ski i Sälen, da jeg var ca. 10 år gammel.

Det var et perfekt begyndersted, da der var fine begynderbakker, og de blå og røde er ikke stejlere end at du kan køre dem også på dag 1. Det jeg husker bedst fra Sälen var de utallige sjove skovløb, hvor du kunne lege ind og ud gennem træerne. De har også diverse mummi agtige børneskove :) som er perfekt hvis du har børn.

Vi boede i en ski in/ski out hytte, hvilket lå helt perfekt.

Der er en SKI-IN McDonalds hvilket, jeg tror alle synes er ret sjovt. Udover det er verdens største snemand (glem google) "Gustav", som står på toppen af Gustav begynder pisten, super morsomt for børn, ja sågar også for voksene.

Jeg ville være ked af at tage til Sälen på min nr. 2 skitur også, da der simpelthen ikke er nok. Det er godt at starte på og lege med sine børn, men hvis du vil ha lidt fart i skiene og lave store sving, så skal du ikke til Sälen. Men familie tur med små børn, så er det perfekt.

CBC 23/10 2010

Perfekt for familie
Vi er en familie på 5 bestående af forældre på 35 og 45, pige på 7 år, dreng på 18 år, og mormor på 65 år, som de sidste 3 år har været i Sälen (Lindvallen) i juleferien og i vinterferien.
Det er simpelthen perfekt!
Områdets indretning gør at alle kan være sammen på trods af forskellige forudsætninger og niveauer.

Ja, der er koldt i Sverige i forhold til fx. Østrig: Giv børnene en skimaske på, og smør kinderne ind i fedt-creme inden afgang om morgenen, så går det fint.

For vores vedkommende er stedet helt klart Super!

Claus Knudsen 30/09 2010

vejret i Sälen i uge 4
Hej

Jeg vil høre, om der er nogen, der ved, om det er for koldt at tage til Sälen i Sverige i uge 4 med to børn på syv år.

venlig hilsen

claus

Skiberger 03/08 2010


Vi var på Hundfjället og Lindvallen og begge steder er rigtige fine (vi er begyndere) og havde aldrig været på skiferie, men det er ikke sidste gang vi skal til Sälen!