Anmeldelse af Säfsen

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Fam. Jensen 05/08 2008

Camping i Säfsen
Vi, en familie med 3 forholdsvis store børn, på 9, 14 og 18 år, der afholdte skiferie i uge 7-2008 i Säfsen, medbringende vores egen campingvogn. Vi mødte venligt personale, både i skiudlejningen og ved lifterne. "Campingpladsen" hvis man kan kalde den det, er en slags p-plads, hvor rydningsforholdene er prima. Vi havde dog en del besvær med at komme op af den sidste grus/is-beklædte bakke, hvor vi fik prøvet hjulspin med snekæder. Men vi kom dog op. Bemærk at in-check foregår i Stugbyens reception der ligger 2 km væk. Man skal som campist være opmærksom på at badeforholdene, som er udemærkede, er beliggende i bygningskomplekset ved skishoppen. Badene er IKKE forbeholdt campister, derfor skal mønter til det varme vand medbringes (ca. SEK 10,- til et bad). Toiletter og køkken findes i umiddelbar nærhed, og er forbeholdt campister. Her kan skistøvlerne evt. tørres, dog på eget ansvar, da der ikke er aflåsningsmulighed. Man skal være forberedt på stærke minusgrader om natten, hvilket giver fantastiske dage, med masser af sne og sol. Fine velpræprererede pister, hvorfra en storslået udsigt udfolder sig. Absolut et anbefalelsesværdigt skisportsted for børnefamilier, eller for begyndere og let-øvede.

Niclas Nissen 29/03 2007

godt for nybegyndere
Säfsen er perfekt for folk som kig, helt nye begyndere, der hverken ønsker fart eller stejle nedfarter endnu. Bakkerne er sådan at man som nybegyndere stadig godt kan vove sig ud på den sorte, uden de store problemer.
Jeg syntes også at guiderne fortjener ros, de gør et ufatteligt godt arbejde med at hjælpe de små, og er venlige over for alle.

Men en lille varsel, kør ikke ind i skovruterne der ligger farige ting, som jeg kom lidt for tæt på, pas i hvertfald på jeres børn hvis i skal derind.

Men alt i alt et dejligt og hyggeligt sted, for hele familien

Maria Hoolahan 17/10 2004

Genialt for børnefamilien med rigtige børn
..Rigtige børn er meget forskellige, mine 3 er fra 4 år til 10 år, og en vil stå på ski hele dagen en anden vil slet ikke prøve..!
Sãfsen, giver os mulighed for at alle får stillet deres behov. Børnebakken er så dejlig tæt på cafeteriet, at den lille ikke skal stå og fryse imellem tuerne, den store flyver ned af de blå hvor der ikke er trængsel, od den mellemste der slet ikke vil stå på ski kælker på livet løst.
Det er som sagt et dejligt sted for familier med børn. Er man til de store fester og sorte pister skal man lade os med børn have Sãfsen i fred. Tag længere nord på, eller helt ned til Alperne, for her er der ingen vilde elevatorskakter...Heldigvis..!..Og så kan man køre i egen bil på en dag..