Anmeldelse af Mullsjö

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Julie Andersen 04/04 2018

skuffende oplevelse
Vi havde skuffende tre dage på Mullsjo alpin. Terrænet var hverken rettet mod begyndere eller øvede; det var kedeligt for os øvede skiløbere, og så snart børnene havde mestret den meget korte (!) grønne begynderbakke, så var der ingen bakker for dem at udvikle sig videre på, i det den næst-letteste bakke var for svær.

Næsten værre var en flok metaltrætte, uengagerede og ikke-hjælpsomme medarbejdere. Vi mødte bl.a. skilæreren (som vi havde købt en time af til vores børn), der var helt uinteresseret i at lære fra sig. Vi mødte kvinden, vi købte liftkort af, som "glemte" at fortælle om en langt billigere mulighed for liftkort ..og da vi påpegede det dagen efter, kunne vi ikke ændre vores kort. Og vi mødte manden i skileje, der ikke ville refundere os for den sidste dag, hvor vi ikke stod på ski pga. en skade.

Alt i alt havde vi fornemmelsen af en pengemaskine bemandet af halvsure, ufleksible medarbejdere.

Øv! Desværre.

Helle Aagaard 17/08 2004

Nybegynder
Jeg syntes begynderbakken er for kort... Man burde have 2 begynderbakker, en stejl og en ikke så stejl. Den begynderbakke de har i Mullsjö er for stejl..

Tina Schou 23/02 2004

Venlige Mullsjö
Hyggelig lille destination med fine muligheder for nybegyndere og letøvede. De mere erfarne skiløbere har ikke mange udfordringer på løjperne, men kan i stedet nyde godt af den gode service. Leje af skiudstyr er i god kvalitet og til rimelige penge.

Christian 20/01 2004

Mullsjö - Perfekt til børn og nybegyndere

Mullsjö er et perfekt sted til børn, selvom det ik har så mange pister er det godt for familier og børn. Til de erfarne er der ik så meget, men til trods er der 2 meget stejle og lange røde pister, og en endnu stejlere sort pist! Men jeg synes bestemt godt om selve det at stå på ski.
Det eneste men også en væsentlig ting er at du ik kan leje hytter indenfor en radius af 15 km fra skisportsstedet, kun campingvogne på selve stedet! Ellers er stedet bare super til børn og nybegyndere

Birte Vahle Janerka 12/10 2002

Mullsjø - et fint sted
Vi var 27 familiemedlemmer i alderen 2- 45 år 3 overnatninger nær Mullsjø i uge 7 02. Trods der var grønt overalt hvor vi kom frem ( og regnvejr) var der sne på bjerget.
Dette var en tur for nybegyndere, da kun 3 havde før været på skiferie. Og det blev en succes.
Et meget fint sted for begyndere.