Anmeldelse af Lindvallen

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Erling Busk 03/11 2014

Middag nytåraften for 25 personer
Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde eller henvise til et spisested, hvor en familie på 25 deltager kan fejre nytårsaften sammen i et fælles lokale(18 voksne og 7 børn) Vi skal være i området Linvalle fra den 28. dec. til 4. jan. 2015

Pia 06/09 2012

Hytte søges
Hej derude,
Er der en som har en stor hytte / lejlighed til 12 pers. til leje i Lindvallen uge 8 -2013, meget gerne med skiin/-out.
Vh. Pia

Se profilen for Djasper
Djasper 18/12 2009


Har du børn et det et perfekt sted.

Pia Trier 02/12 2009

Fantastiske Lindvallen
Halløj halløj
Så nærmer sig tiden for årets højdepunkt , nemlig skiferien til Lindvallen:o)
Jeg har været der nogle gange efterhånde, og syntes det er lige fantastisk hver gang.
Denne gang skal vi ha børnene med det blir sjovt at se de to store begge 3 år gå i svime over alt sneen, og derefter se om de mestre skiløbet, men mon ikke de to raske gutter straks drøner ned af bakkerne som os voksne...... Til alle dem der skriver at Lindvallen ikke har noge for alle tyber skiløbere kan jeg kun sige at det har vi ikke oplevet og vi medbringer hvert år lidt fra hver gruppe Meget proffe, de øvede og så skimongolerne, Jeg hører selv til den sidste gruppe, men vi hygger os og har det fantastisk. Jeg tvivler på at vi nogen sinde tar andre steder hen, Lindvallen er blevet vores sted:o)

Søren Steffensen 03/03 2009

Begynder sted
Vi var 6 mand afsted til Lindvallen. 4 øvede og 2 begyndere.

De 4 øvede kedede sig allerede efter 2 dage, der er simpelthen ingen udfordringer på pisterne. De røde er blå og den ene normale sorte er nok rød med ikke mere.....

Derimod synes de 2 begyndere at stedet var godt fordi de begge kom ned af både den normale sorte og natur tupen.

Derudover synes jeg personligt at 3 siddelifte til så mange pister er alt for lidt....

Mette Jørgensen 20/10 2008

sne i sverige i nov/dec
hej. jeg ville høre om der er nogne der har erfaringer med sne i lindvallen i sverige.. vi tænkte nemlig på at tage derop i uge 49 d 4/12 08.. er der overhovede noget sne deroppe på dette tidspunkt?
når jeg går ind og ser på statestikken så var der 105 cm sidste år...

hilsen mette

Se profilen for tmoltsendk
tmoltsendk 28/09 2008

Godt for begyndere - trivielt for øvede
Hvis man er en familie med børn er Lindvallen garranteret et fint sted at tage hen, da der er pister i alle sværhedsgrader og et specielt område for nybegyndere (og blærerøve).

Men jeg mener dog ikke at der er pister til mere end en dag eller to, hvis man er rutineret skiløber. Pisterne minder ganske simpelt for meget om hinanden, og dét får man også allerede et indtryk af, når man kigger på pistekortet.
Nyligt har de dog for alvor slået sig sammen med Högfjället, Tandådalen & Hundfjället. Jeg mener dog ikke, at dette gør det meget bedre, da man endten skal køre i bil eller stå i en forbindelseslift i over en halv time for at komme fra det ene sted til det andet.

Konklussionen må derfor være, at jeg synes, at man bør undgå Lindvallen medmindre man er en familie med børn i alderen 5-10 år.

Terje Røkeness 11/05 2008

Sommerhytter i Lindvallen
Hei kan dere sende meg katalog over alle hyttene i Lindvallen med priser.

adresse: Utsiktsvn 8, N1924 Ytre Enebakk Norge

Vivian Pedersen 28/01 2008

MC Donald
jo der er MC, eller den gyldne måge som vi kalder den, i Lindvallen med ski-inn det er rigtig hyggeligt ses i påsken

Marie Bak 17/09 2007

Godt sted for alle.
Jeg har været i Lindvallen 3 gange. Og alle tre gange har jeg haft en god oplevelse! Jeg har været der som helt nybegynder og som øvet og fik noget ud af det alle gange.

Der er mange gode grønne og blå pister til nybegynderne og de er lette at komme til. Men der er mange børn på de grønne pister og liftkøerne kan godt være lange! Jeg var selv i teenageårene da jeg skulle prøve at stå på ski for første gang, og jeg må indrømme, at det var lidt irriterende, at der fes så mange små børn rundt omkring mig, da jeg skulle koncentrere mig om mit skiløb. Men da jeg var blevet bedre, og kunne komme helt op på toppen af bjerget og prøve nogle andre pister, fik jeg straks en bedre fornemmelse. Der var mange flere muligheder og ikke så mange mennesker over det hele. Når man kommer lidt ud til siderne og op, så kan man få pisterne lidt mere for sig selv.

Da jeg så kom igen, da jeg var blevet en øvet skiløber, fik jeg en endnu bedre oplevelse. For nu kunne jeg klare alle pisterne og dermed få mere ud af området.

Det skal siges at aftenkørsel på Gustav-bakken er toppen!

Lindvallen-by er et hyggeligt sted og at bo på den nye Skilodge på Snötorget er rigtig lækkert! - Prøv det! Ellers findes der rigtig mange små stugbyar, som også er hyggelige, ligger godt og er af god standard.

Så alt i alt et godt sted for alle - både nybegynderen, den øvede og familien.

Erik Kragh-schwarz 07/01 2007

god tur til Lindvallen
Hej Morten.

Det lyder som I er blevet rigtig glade for at tage til Lindvallen, men det er jo også et ok sted ................for nybegyndere.... hi...hi.... Rent faktisk skal jeg selv derop i hele 2 uger, så måske mødes vi ? Ved du mon om de har en Mac D i Lindvallen ?

Nu hvor du har fået nye superskibriller, som du mener, gør dig rigtig god, skulle du prøve at tage væggen i Tandådalen/Hundfjellet. Husk at aktiver faldskærms funktionen, før du kaster dig ud over kanten. Og hvad med din svigerfar ? Tror du ikke han også skulle med - om ikke andet så for at fotografere dit svæv ?

Du selv og alle dem, du skal være sammen med ønskes en rigtig fed ferie.

Venligst
Erik

Morten 05/01 2007

Jeg glæder mig endnu engang så meget!!
Så er vi på den igen - eller det vil sige først i uge 12, men så skal der også hygges i de svenske alper...

Selv om sidste års ferie var fantastisk, så er der flere faktorer, som taler for endnu et løft, af hvad man kan tillade sig at forvente af en skiferie. Det kan blandt andet nævnes, at der er investeret i nye skibriller, og en tilsvarende ekspansion af skiudstyret i form af nye luffer er i vente.

Til alle besøgende i uge 12 - vi ses på løjperne...

VH

Morten

Patrick 26/12 2006

Turen til lindvallen i uge 2.
Hej derude. Jeg skal til lindvallen i uge 2 og vil gerne spørge om der er nogle der kan anbefale en vej derop, nu da motorvejen i Gøteborg er skyllet væk ?

Med Venlig Hilsen Patrick :)

Erik 07/03 2006

Til Morten
Hej Morten.

Du skriver, at du glæder dig meget, til I skal til Lindvallen, og det kan du roligt gøre. Det er helt kanon - specielt, hvis I er nogle stykker der skal afsted sammen. Husk at bestille en af saunahytterne og husk også at få din svigerfar til at tage gin og tonic med hjemmefra.

Rigtig god tur.

Hilsen Erik

Morten 25/02 2006

Jeg glæder mig så meget!!!
Hej

Jeg skal til Lindvallen og det bliver så dejligt....

Det er bare så dejligt et sted og jeg glæder mig især til den dejlige Mcdonalds der ligger. Jeg skal helt sikkert på McSki...

Glæder mig til de grønne bakker...

Mvh

Morten, 24 år

P.s. er der nogle der har nogle gode ski tips?

Søren Sørenen 20/02 2006

dårlig præparering uge 6 2006
der blev næsten ikke kørt med præpareringsmaskinerne, så selv på børnebakkerne var der bukler.
nedkørseler fra stolelifter var også meget dårlige.
Jeg kan ikke anbefale lindvallen hvis i er nybegynder eller har små børn

Christian Ludvigsen 04/02 2006

Fedt sted både til party og ski!
Lindvallen er ikke stedet for gode skiløbere som godt kan lide store udfordringer og meget stejle pister. Det er klart mest for begyndere, men hvis mand kun tager afsted for en uge kan det lige gå.
Afterski i Lindvallen er ikke noget at skrive hjem om, men senere på aftenen åbner et stort disk, H. C., og det er virkelig kanon. Der kommer alle de skilærer og andre unge som arbejder i Lindvallen næsten hver aften. Der er et fedt sted hvor der er mulighed for at se lidt nærmere på de skilærer mand kigger på hver dag.

God tur.....

Kenneth.h.jensen 14/01 2006

hva kan jeg forvente af lindvallen
som sagt hvad kan jeg forvente når jeg er vant til frankrig og østrig især frankrig/val thorens da det er min 13 gang i træk jeg skal på skiferie

hva med afterski da jeg godt ka li den franske afterski

og er løjperne hvordan er de
er de korte det vil sige 2km eller mindre

Vivian Pedersen 01/09 2005

Langrend
Er der langrend i Lindvallen?

Kenneth 15/02 2005

Dårlig præparering
Stedet er utrolig godt for børn og nybegyndere, men desværre... Vi oplevede en utrolig dårlig præparering i uge 6/2005. Endvidere var nogle af pisterne ikke åbne, selvom der var sne nok.

Axel Karlskovsen 13/01 2005

Et Coolt sted for både begyndere og øvede
Et virkeligt fedt sted hvor der er plads til både eksperterne og så de mindre øvede. Og husk også at lægge et besøg forbi Europas eneste MC. Donalds ski drive-in.

René 11/01 2005

Fedt sted!:)
heej alle derude:) Fedt sted syntes jeg da:) hmm der er et godt tering mig og min familie har været der 2 år i træk. og vi syntes det er et rigtig godt sted for både store og små!!

Alexander Vissing 09/12 2004

Tja... godt sted...for begynderen
Jeg er en meget efaren skiløber og var i Lindvallen 1997 og 1998 sammen med små børn.

Jeg kan sige at det er et GENIALT sted for begyndere og børn.

Desvære vil den øvede løber hurtigt blive træt af de utrolige nemme pister. Der er kun 3 sorte (+1 hvis Hogfjællet tæller med) og de er i mine øjne kun røde eller måske blå...

Så hvis det er jeres første skiferie er dette perfekt...

Karina 18/07 2004

Ski med mere
Hej alle

¨Jeg har nu været i Lindvallen og omegn 5 gange og vi kan bare ikke få nok. vi har været afsted med familien der rummer 10 mennesker, så der er drøn på. selvom vi har været der fem gange er der stadig nye ting at opleve, både på ski men også udenfor pisterne. Det der gør lindvallen så godt er at der er noget for enhver smag, og hvis man sammenligner med andre nordiske destinationer er der et stort alsidigt og godt skiområde næsten lige udenfor døren, men hvis dette område er begyndt at blive det samme og det samme jammen så tager man bussen i 20 min til en halv time, og så er man ved et nyt ligeså stort område i tanådalen eller hundfjället. i Hundfjället er der et rigtig godt børneområde der går fra midten af bjerget og hele vejen ned til enden af pisterne, der er utroligt meget for de små at opleve, og vi store børn fik også lang tid tilk at gå der sammen med de små. alt i alt et rigtig godt område, hvor det anbefales at medbringe walkie talkie hvis man skal finde hinanden, der er alt til en god familieskitur eller en sjov tur med vennerne. hvis i har nogle spørgsmål eller kommentarer så skriv til mig. god fornøjelse

Karina

Gammelnok 26/02 2004

Familieferie uge 6/04
Nu har vi været i Lindvallen - igen.
Et fantastisk godt børneområde gjorde udslaget hvor turen skulle gå hen.
Rigtig god betjening og alt fungerer som det skal. Dog kunne vi godt ønske os at skiudlejningen lærte noget af Kläppen hvor man trækker et nummer og ikke bare maser sig frem.
Vi har prøvet at booke både gennem Stena Line og direkte. Vi foretrækker at booke direkte. Det er ikke meget billigere, men man kan selv bestemme hvor man vil bo.
Vi har begge gange boet i Vasabyen med plads til 10 personer og det er bare super for 2 familier.

Et godt råd er at booke både lejlighed/hytte og skiskole i god tid da der er rift om pladserne. Skiudstyr kan også med fordel bookes hjemmefra, da man så bliver betjent ved en særlig skranke.

Næste år tager vi til Kläppen som også er et utroligt familievenligt sted.

Se profilen for Bjoernlund
Bjoernlund 27/01 2004

Lindvallen.. Et rent 13 tal med pil op.
Jeg er en ung man paa 15 som for ca. 10 aar siden var paa ski tur for forste gang, det var til Lindvallen. Jeg havde 1 times ski skole om dagen. paa under 2 dage stod jeg naasten over det hel og selv 10 aar efter er jeg vild med stedet. Er gerne flere gange af sted om aaret. Men har saa ogsaa boet i Lindvallen naasten over det hele. Og taget til salen mange andere steder. bla. Hundfjellet er et kanon sted vis du som ung vil have noget der syser. Skal afsted igen i aar. Sammen med 48 andre unge i en uge. Vi var ogsaa afsted sidte aar. Og vi blev alle enige om at det skulle vaare Lindvallen. Men det er saadan jeg har det med Lindvallen. De har det hele.
Morten B Nielsen

Emma Løgstrup Hansen 15/01 2004

Hygge hygge hygge.
jeg er en pige på 14 år som har stået på ski lige siden jeg var 4 og jeg vil ´sige at lindvallen er et super familie sted at stå på ski skilærene er søde og til at forstå og pisterne er rigtig fine og altid med masser af sne. alle kan simpelt han være med også de mindste. oppe på gustav bakken er der en kæmpe snemand + et lækkert spise sted som oser af hygge.
man bliver bare nød til at besøge lindvallen. jeg elsker det sted og det håber jeg også der er mange andre der gør og kommer til.

René Schade 09/01 2004

Super for familier også de store
Vi tager nu afsted til lindvallen for 5. gang.

Det er super for familien, da de har store lejligheder/hytter hvor man sagtens kan være 10 pers.

Desuden har de et stort område for nybegyndere. For dem der kræver lidt mere, kan man vælge at købe liftkort til hele sälen, det er ikke mange km til de andre steder.

Et godt råd er ikke at leje ski på bjerget, men at gøre det nede i byen. Det har vi sparet over 50% ved at gøre, da der bla. er gratis udstyr til børn ved én voksen.

En anden god ide er at booke direkte, ikke igennem Stena Line. Herved er det muligt at få lejligheder i første række.

Svend 06/11 2003

4.gang
I år drager vi afsted for 4 gang. - super sted for børnefamilier. I januar er der ingen ventetid ved lifter. snescooter safari kan varmt anbefales. Afterski har derimod ikke været noget at råbe hurra for. Rød og Blå by ligger tæt på liften max 200 meter.
køretid fra KBH - 10-12 timer

Keld Hansen 17/10 2003

Bare "Kanon"
Lindvallen er bare "super" at være på - her er noget for alle. Vi er en familie fra 4 - 46 år og der var pister og udfordinger for os alle. Jeg fik lært at stå på ski - og der gik ikke lang tid før selv vores unger (der slet ikke gik på skiskole) fes ned ad selv "Gustavsløjpen" - jo - det er virkelig anbefalelsesværdigt.
Tak for en god ferie.

Fam. Bek 12/03 2003

Perfekt for børnefamilien
En helt perfekt ramme for skønne skioplevelser både for børn og voksne. Skiskolen for børn er helt i top - både hvad angår privatlektioner og gruppeundervisning. Har boet i Røda Byn og Timmerbyn - dejlige hytter og begge steder er man helt tæt på pisterne og kan stå på ski direkte til døren.Pisterne er gode og meget varierende så der er muligheder for mange ture. "Snegubbar" området med mulighed for at grille medbragte pølser har vil ligeledes haft stor fornøjelse af flere gange.

Lotte Nielsen 08/01 2003

Lindvallen
Vil du bo tæt på lifter og pister ?
Vil du bo tæt på "afterskiing" ?
Vil du et børnevenligst sted hen ?

Så bør du absolut vælge Lindvallen. Jeg har været i Lindvallen mange gange og har altid været tilfreds. Jeg rejser altid med Stena Line og har altid boet tæt på både lifter og pister. Især Stenas gule by er jo superp - og tættere på pist og lift kan du faktisk ikke komme. Og så er der McDonalds, hvilket børnene jo elsker!
Skiterrænnet er også super - jo bakkerne kunne have været længere og sværere, men så bør du i stedet tage syd på. Lindvallen har alt, hvad hjertet begærer !

Susanne Hounsgaard 04/09 2002

Oplevelse i lindvallen
Skiterrænet er god og afvekselende. Gode pister.
Godt terræn, når man har børn. Både når de er små
og store.

Skiskolen er udmærket.
Man kan med fordel bo i omgivelserne i nærheden og så
selv køre til liftområdet. Det gør det billigere.

Det er også billigere at leje ski nede i de små byer, frem for på fjeldet.