Anmeldelse af Kläppen

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Dorthe 06/08 2010


Flotteste terræn i Sälen-

Se profilen for
Kristian Løgager 28/04 2010

ØV!!!
Vi har været 3 gange i Kläppen og har været meget tilfredse, men den sidste gang havde vi stillet en flaske snaps (uåbnet) på bordet til de næste gæster. Det var selvfølgelig for dumt men alligevel. Vi har bagefter modtaget en ekstra regning på 1500 kr. for ekstra rengøring. vi kontaktede kläppen og snakkede med rengøringen som sagde at det var på grund af snapsen. !!!!Undskyld men så går man sku i for små sko!!!! Vi kommer desværre ikke der igen selvom det er et godt sted.

Niklas 03/02 2010

Lækkert sted
Jeg er selv en noget erfaren skiløber, har vel samlet set været afsted omkring 20 gange alle mulige steder i europa. Nu er jeg efterhånden blevet lidt træt af at løbe på ski, især fordi turene efterhånden kun går til sverige. (har fået børn) og pisterne er for små og korte til skiløb i Sverige.

Jeg er derfor begyndt at løbe på snowboard og var i Klappen på min 3 tur på et bræt. Jeg må nok sige at der er et fantastisk sted at være nybegynder samt at havde børn med. Jeg ville aldrig tage til Frankrig Fx. med små børn, det er mange gange dyre og slet ikke bedre.

Vi skal derop igen i uge 10 og glæder mig helt vild meget.
Glem ikke den svenske krone kurs, det gør det lidt sjovere at man kan bo for 120 sek pr. overnatning.

Niklas

Jeppe Oskar Skov-nielsen 17/09 2009

Super sted for hele familien.
Super sted for hele familien.

Steffen 20/01 2009

lås skiene eller behold dem på
lige kommet hjem fra klappen ,uden mine nye rossignol z6.
den uge vi var der forsvandt der i snit 7/8 par ski om dagen.
vi var fire afsted og havde alt vejr fra plus 4 og regn til minus 25 og sol.
kun et par sorte pister var ikke åbne grundet manglende sne. meget godt for uge 3.
ok udfordringer men vi er vist skimæssigt vokset fra salen.
næste tur går til hovden i april. men vi er næsten enige om at det går syd over til næste år

Ib Vinther 06/01 2009

Kläppen Ski-resort lyver om langrend
Kläppen er sikker OK hvis man kun er til alpint. Men vil man mere end 7 km væk fra pisterne på langrend, må man først spænde skiene på bilen. Man kommer med andre ord aldrig for alvor væk fra lifternes brummen.

Fordi: Selvom de skriver at de preparerer 36 km løjper, er de 20 km overlap - enten fordi ruten er samme spor ud og hjem, eller fordi de længere ruter er små sløjfer på de kortere.

Interessant nok er det ikke muligt at se et løjpekort på ski-resortets hjemmeside, selvom de for længst har lagt deres alpin-anlæg ud.

Ida 18/02 2007

Snowboard og Kläppen.!
Er lige kommet hjem fra en okay skiferie i Kläppen..
De fire første dage brugte jeg på ski, den sidste dag ville jeg tage en tur på snowboard. Hvis man tager til Kläppen for at stå på snowboard, synes jeg man skal sørge for at være flere snowboardere sammen, da området er dårligt anlagt hvis man følges ad ski og snowboard. Jeg er sikker på at det er et kanont område, for snowboardere der bruger snowparken, men som ene boarder blandt skiløbere er området ikke en succes.
Efter en uge i Wagrain på snowboard, er jeg skuffet over området, problemet for mig var de mange glidestykker og at det var lidt udoverskueligt!

KANONT for nybegyndere, men hvis der ikke kun er nybegyndere afsted vil jeg råde jer til at vælge et sted som Hafjell, der har mere for både nybegyndere og øvede, samt et mere overskueligt område!

Erik Hansen 17/02 2007

Kläppen 2006
Vi var 15 personer afsted fordelt på to store hytter i Mitt i Pisten. Hytternerne var store og gode, og med sauna, stort tørreskab opg godt køkken, når der skulle laves mad til mange.
Skimæssigt var vi fordelt på alt fra rimelig gode til rene begyndere, og der var pister med udfordringer til alle, også når nybegynderne fik lidt mere mod.

Mette Joyner 03/09 2006

Super for nybegyndere.
Vores skiferie nummer 2 gik til Kläppen for snart 10 år siden. Jeg husker det som et rigtig hyggeligt sted, med gode bakker for os, der ikke var supergode på ski. Ungerne var dengang små, og havde stor glæde af legestuen, hvor de kunne komme ind og få varmen, mens vi voksne fik lidt frihed på ski. Og så er Kläppen et af de steder, hvor vi har boet allerbedst. Havde en af hytterne i Kläppen Stugby tybe 4. Det var suveræne forhold til 4 personer. Efter vi er taget sydpå bliver boligerne mindre og mindre, så det er med fryd jeg tænker tilbage på den dejlige hytte.

Martin 03/04 2006

Tja, bestemt ikke den bedste destination

Vi camperede ved Kläppen sidste år i uge 7 og havde egentlig en mindre vellykket skiferie deroppe. Der var flere uheldige faktorer som spillede ind såsom ringe sneforhold, lang afstand fra campingplads til pisterne og lign. Lidt af terrænet var lukket pga. for lidt sne, men trods dette i tankerne var pisterne i Kläppen alt for korte til at dække vores behov (som øvede skiløbere) - der gik kun et par dage før vi var trætte af at køre på de samme pister. Her kan det også nævnes at stoleliften ikke gik helt til toppen, hvilket også påvirkede indtrykket negativt.

Kläppen virker umiddelbart som et fint nok sted for nybegyndere, men jeg tvivler på at selv let øvede vil kunne få deres ski-appetit dækket her. Slutteligt skal det tilføjes at de naturmæssige omgivelser heller ikke var noget at prale af.

Nete 21/02 2006

DET BEDSTE!!!!!!! :)
Jeg har været i Kläppen 3 gange med min familie... Jeg er kun 14 år, men Kläppen er simpelthen bare så fedt! ALLE, og jeg mener virkelig ALLE, medarbejderne er børnevenlige, MEGET! Jeg er ligeglad med om stoleliften ikke går helt til toppen, som der jo har været lidt disskution om på den her side! Det er lige meget! =} Jeg vil i hvertfald STÆRKT anbefale Kläppen til alle! Pisterne er flotte og lange.. (Der er selvfølgelige også nogle korte til begyndere).. Men tag til Kläppen næste gang du skal på skiferie!!!!!
OG JEG MENER DET VIRKELIG!!!!!!!! ;D
Hilsen den glade teenager!

Line 12/01 2006

Nordens mest suveræne
Jeg har sammen med min familie været i kläppen syv gange og det er simpelthen helt igennem suverænt; de åbne pister er top kvalitet, medarbejdererne er kanon søde, skilærer er dygtige og super gode til børn, der er sjældent lange køer til lifterne, der er en god skishop med mulighed for at leje godt udstyr, og så er deres Snowpark blevet kåret til sveriges bedste.

Hvis nogen sidste og forrige år besøgte kläppen og har fået et dårligt indtryk, skyldes det at vejrforholdene har været imod stedet. I år er der til gengæld super gode forhold, hele snowparken og næsten alle pister og hejse er åbne.

Til de mindste børn er kläppen også perfekt, der er rigtig godt børneområde med hejseøver, minibakke med transportsbåndslift.

Stedet oser bare af god atmosfære og der er meget stemningsfuldt. Hvis der opstår problemer går der ikke længe inden personalet er pletten og alt er i tip-top stand.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Kläppen, skiløber eller snowboarder, nybegynder er øvet, kläppen skal opleves.

Mange skiferiehilsener Line

Martin Ishøy 15/12 2005

Kläppen er fedt for løbere på middelniveau
Lad være med at tage til Kläppen, hvis du søger en fed bytur. Men søger du et fedt terræn, et sted hvor børn og familie er i centrum, så skal du tage til Kläppen.

Der er både udfordringer skimæssigt, en venlig behandling, charmerende hytter og hovedparten af pisterne ligger i læ. Jeg skal derop igen i uge 6 og glæder mig helt vildt.

Sol 01/10 2005

Fedt sted
det er fedt sted for folk med børn og til dem der ikke er helt stive til at stå på ski.

ikke sidste gang jeg har været der med min fammilie.

hilsen søren.

Pauline 13/01 2005

Super sted med helt små børn
Vi var i Kläppen i 2003 og 2004 med små børn fra 2-7 år og det var fantastisk. Bakkerne er geniale til de små når de skal lære at stå på ski og skiskolerne er helt suveræne. Vi boede Mitt i Pisten og der er et spor ned til bakkerne. Det er et ret langt spor og det kræver at børnene kan styre skiene nogenlunde. Ellers er det igang med bilen og det er et stort minus. Men hytterne er bare for hyggelige.

I år er der ikke udfordringer nok til vores drenge på 5 og 8 år, så vi skal til Sälen i uge 6 som vi forventer os meget af.

Så har du små børn der skal lære at stå på ski er området helt fantastisk.
For de voksne bliver det lidt småkedeligt efter nogle dage - bakkerne er meget korte og der er stort set kun t-lifter og tallerkenlifter.

Jolanda 23/02 2004

Børnevenligt
Det er en dejligt familie venlig sted hvor børnene kan føle sig tryg og kan overskue skicentrets størrelse. Det er 4. år at vi har besøgt Kläppen og sikker ikke sidste gang.

Søren Dalsgaard 26/01 2004

Fantastisk til nybegyndere og familier
Familiens ski-ferie nr 2 (Vinteren 2003/2004): Kläppen er rigtig godt til nybegyndere og til børne-familier. Vi boede i en hyggelig lejlighed, Sjungarbacken, lige ved pister og lifte. Servicen var i top og der var rundt i området altid personale i nærheden til at hjælpe eller besvare spørgsmål. Alle var venlige og meget hjælpsomme og prisniveauet jo bedre end i Norge. Vi var der tidligt i sæsonen, i uge 3, og en del af pisterne var lukkede, da der ikke er sne-kanoner på de øverste lange grønne og blå pister rundt om fjeldet (Lämmeltoget, Hjorthornet, Hermelinsvägen, Mulvadsgangen og Fjällräven). Det var selvfølgelig ærgerligt, men egt det eneste minus.

Jimmy 27/12 2003

Godt sted for familien
Kläppen er et rigtigt godt sted og tage hen. Området er overskueligt, og der er noget for alle. Børneland, hundeslæde, kælkebakker. Skiområdet er ok der er pister med udfordringer for alle, og man kan tage på "tur" i området, ikke som i sälen området, hvor det bare er op og ned. Det er specielt et godt sted hvis man har børn. Vær dog opmærksom på, at indkøb i selve kläppen er der ikke meget af, der skal man til sälen (12 km).

Fredrik 28/11 2003

Gammal Kläppen-räv
Hej

Som gammal i gemet i kläppen tänkte jag försöka ge min mening.
Problemet med en stolslift till toppen kan man se lite som man vill. Från början fanns en 3-stolslift till toppstugen, som då var toppen på kläppen. Senare byggdes denna stolslift om till en 4-stolslift innan den nya toppen fick backar och en lift.
Alltså finns en stolslift till den ursprungliga toppen, men inte den nu högsta toppen.

Jag har åkt skidor i sälen i 15 år nu och jag kan av erfarenhet säga att priserna i kläppen, boende, liftkort och utelivet är något lägre än övriga sälen med motsvarande standard. Kläppen är perfekt för barnfamiljer, för ungdomsgäng passar nog andra anläggningar bättre om man inte vill ha sälens bästa backar såklart.

/Fredrik

Jimmi Blaaberg 11/02 2003

Klappen - igen
Jeg har lige siddet og læst de kommentarer, som I andre har skrevet.

Jeg vil blot fortælle vores lille historie.
Sidste år var første gang, at min mand og min "bonus-søn fik lokket os med på skiferie. Så jeg og mine 2 teen-age børn tog med på skiferie i Klappen. Men det bliver absolut ikke sidste.
Vi tager nemlig derop igen i uge 8 '03. Denne gang skal vi blot have vores Campingvogn med, istedet for at bo i hytte. Det bliver spændende.
Sidste år tog jeg en god bog med - for en sikkerheds skyld. Men den fik jeg næsten ikke læst i. Jeg blev helt betaget af det.
Hvis det står til mig, kan min familie godt glemme alt om sommerferie. Jeg vil nemlig meget hellere på skiferie.

Venlig hilsen Lene Blaaberg, Vordingborg

Kenneth Qvistgaard 09/02 2003

Tjaaee...
Hvis Preben og Brian mener toppen af liftkortet, så har I ret i, at stoleliften ikke går helt op på toppen. Men man kan jo altid diskutere hvilken af de to toppe der er den överste... Stoleliften går op på den ene, og Falken 1 & 2 (T-lift/ankerlift) går op på den anden... Udover det mener jeg Kläppen er et ganske udmärket sted isär for Börnefamilier. Plus at Snowparken er blevet kåret til Sveriges bedste af et svensk skimagasin.

Brian Hartung 22/01 2003

Kläppen, sverige
Hejsa! Jeg må nu give Preben Hansen lidt ret, for stoleliften går faktisk ikke helt til toppen!
Med stoleliften kan man komme op til Stugan.
Men skal man helt til toppen skal man om til T-lifterne Falken og Falken 2, som tager en med helt op på toppen

Annette Liljendal 06/08 2002

Kläppen sverige
Jeg læste Preben Hansen's kommentar vedr. Kläppen og må lige sætte spørgsmålstegn ved at han efterlyser en stolelift til toppen - fandt han ikke 4-stolliften ?
I vores familie synes vi det er det bedste sted at tage på skiferie med familien - vi har prøve flere steder også Trysil og vender gang på gang tilbage til Kläppen - i denne sæson bliver det for 5 gang. Gode pister - gode lifte - næsten ingen ventetid - tid til hygge - dejlige hytter - dejligt personale.

Preben Hansen 17/02 2002

Kläppen 2002
Dejligt varieret skisportssted. med løjper i alle sværhedsgrader. Dog kan det hele køres igennem på en dag. Største fordel ved Kläppen er at hytterne ligger helt op ad løjperne så man kan køre på ski til og fra hytterne, og så er det noget billigere end Norge. Skulle man ønske en ting i Klappen så var det en stolelift der gik til toppen .