Anmeldelse af Isaberg

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Nielsen 30/06 2010

Fedt 1-2 dages sted
En dag på ski er aldrig nogen dårlig dag.
Isaberg - og for den sags skyld Valåsen - skal ikke sammenlignes med alperne eller for den sags skyld de nordligere ski steder.

Istedet skal de tages for det de er - nemlig glimrende - ja ligefrem fede steder at tage en dag eller to på ski og få fornemmelsen af at få ski på benene.

Når alt kommer til alt er det de færreste af os der kommer på ski mere end en uge om året og så er det altså fedt at kunne suplere med en dag hist og pist på de sydsvenske steder.

Super sted for børn og som træning og test af udstyr før den dyre tur til alperne.

MEEN det er ikke særligt sne sikre steder så drag fordel af den ringe afstand og beslut jer sent. Det er surt at booke måneder forinden for at opdage at søster tø har ramt Isaberg.
Brug også gerne hverdage - Både Isaberg og Valåsen er populære i weekenderne og man kan nemt bruge masser af tid i køer til ski leje og lift kort - og/eller endnu bedre book på nettet.

Ejbaek 26/02 2010

vinterferie på isaberg.
Vi er en familie på 5, der lige er vendt hjem fra en skøn skiferie.Det var et meget børne venligt sted.
super begynder sted til en billig pris. eneste minus var køen ved udlejningen af udstyr.
man skal komme inden busserne kommer ved 10 tiden.
hytterne er godt indrettet så selv i de mindste er der god plads til 5.

Patrick Horsdal 01/03 2007

Sjap, tø, slud og regn...
Er lige kommet hjem fra Isaberg og vil give en melding om forholdene.

Ankom tirsdag d.27/2 og skulle først have været hjemover til DK imorgen fredag d. 2/3.

Desværre er der så meget fugtighed i luften og plusgrader at sneen flere steder er smeltet delvist væk (stier o.lign).
Pisterne blev mere og mere slushét og enkelte steder isét trods manglende minus grader.

Fugtigheden er så stor at der er konstant dis eller småregn. En tur ned af bakken til 6 stolsliften efterlod mig som om jeg havde fået kastet en spand vand på mig.

Så vi tog hjem idag torsdag d. 1/3.
Optimistisk var vi alligevel på forbi bjerget for at se om ikke vaores bange anelser skulle være en and - men desværre !

så skal du afsted så forbered dig på en "dårlig" oplevelse rent vejr -og skimæssigt, indtil der kommer minusgrader forbi de kanter.

Søren Ring Ibsen 22/02 2006

Ikke børnevenligt
Jeg kan ikke anbefale Isaberg til børn og nybegyndere.
Der er simpelthen for få lifte og for dårlig liftbetjening på såvel børnebakken som på den længste blå/grønne pist som de fleste begynnere benytter sig af efter have lært det basale efter de første par dage.
Jeg kunne dagen igennem nå at gå op og køre ned af børnebakken med ski på skulderen hele tre gange inden ungerne kom op med tallerkenliften.
I betragtning af prisniveauet på liftkort og skileje må det siges at være "jätte pinsamt" for Isaberg stiftelsen at have så ringe liftservice til de utrolig mange, ofte danske, begyndere der benytter sig af stedet.
Indtrykket fra tre dages kort skiferie med to eski erfarne voksne og fire børn (i alderen 4,6,7 begynnere og en 13år lidt skierfaren).

Line Rasmussen 09/01 2006

igen ros
igen er der ros til isaberg herfra. har lige været afsted på en enkelt dag derop. igen var der meget lækkert, sneen var perfekt, ikke så lang ventetid ved lift, liftkort eller skiudlejning. der var rigtig god sne og en masse mennesker. de var meget effektive deroppe, meget hurtige og hjælpsomme

Line Rasmussen 05/01 2006

Godt sted
først vil jeg sige at i er lidt hårde ved isaberg. det er et udmærket sted. hvis man havde været loidt grundige med at undersøge før man tager af sted, så ville man også få af vide at der kun var 2 bakker åbne og hvilke det så ville være. jeg har stået på ski i 15 år og jeg vender meget egrne tilbage til isaberg. det er et godt sted både for børn, begyndere, øvede og gamle. men hvis man er i tvivl, kunne man måske løfte telefon røret og ringer derop for at tjekke. hvis der er nogen der har lyst til en enkelt dag på ski. så kan Isaberg klart anbefales. hvis man er lidt skeptisk angående om der er sne eller ej. å ring dog til dem. de er meget venlige hvis man selv er det. de hjælper gerne. for dem der ikke har nummeret og gerne vil ringe for at høre så er nummeret her. 0046-370335700. god fornøjelse. m,vh Line Rasmussen

Jakob Lorentzen 08/09 2005

Ikke et skisportssted !!!
Jeg og min familie var afsted til Isaberg i 4 dage. Vi kørte selv til stedet i bil så ingen problemer med dårlige arrangører. Men... Sne var der ikke. At de har nedsat snearantien til to pister, børnebakken og kælkebakken, er endda pral. Den sne der var på disse to bakker, lå oven på et tykt lag is. Ufatteligt ringe at køre på. Børnebakken var selvfølgelig overbooket da det var den "vildeste" piste hvor der lå lidt sne. Og med tallerkenlift og 100 meter lang kø, når man ikke mange ture ned på den 2-300 meter korte piste. Jeg kan ikke anbefale nogen at bruge hverken tid eller penge på dette sted. For folk der har prøvet at stå på ski før, er Isaberg enormt skuffende. Og for nybegynder virker sådanne forhold afskrækkende !!! God tur til alle mulige andre steder. Mvh

John 08/02 2005

Super
Har lige været på ski for første gang. En dagstur til Isaberg var målet og det var perfekt. Skiskolen var meget lærerig og man kunne efterfølgende sagtens klare den blå piste. Efter mange ture her kastede vi os også over den røde piste, der blev klaret i mindre pæn stil, men ned kom vi da.
Alt i alt en perfekt tur for en nystarter, og bestemt ikke sidste gang jeg besøger Isaberg.

Johnny Fredelund 11/01 2005

Vær opmærksom på ny forringet snegaranti!
Med virkning fra i dag har Isaberg ændret sin snegaranti til kun to pister, hvilket er børnebakken og kælkebakken, så check temperaturen (skal nok være under frysepunktet) og antal åbne pister inden i booker og tager afsted.
Jeg var der på hytteophold i weekenden og fik ikke kørt en meter.
Endnu mere synd var det for den busfuld danskere, der havde købt en endagstur om lørdagen til to glidebaner.
Mange venlige hilsner

Jørgen Wedele-petersen 04/03 2004

Aldrig mere Bimmer-rejser
Først i Januar bestildte jeg en mini skiferie til Isaberg med Bimmerrejser. Rejsen bestod i bus fra Kbh. d. 22/2-04 kl.6, 3 dg. på ski, 2 overnatninger på hotel med 1/4 pension, og hjem igen d. 24/2-04. Tilbudet inkluderede liftpas og 1 x skipakke, og prisen var enda fornuftig, lidt over 2.600.- Dkr for 2 personer.
Rejsen var bestilt og betalt i god tid, og min datter, jeg skulle af sted med, glædede sig som et lille barn.
D. 19/2 løb en besked ind på min telefonsvarer at rejsen var aflyst da det ikke var muligt at skaffe ski. Jeg henvendte mig personligt til Isaberg og fik at vide at de havde masser af ski.
Tilbage til Bimmerrejser, og sidst på eftermiddagen lykkes det at få fat i en medarbejder der turde udtale sig om hændelsen (chefen). Efter at have presset ham indrømmede han at opturen søndag d. 22/2 var blevet aflyst fordi han havde fået afbud fra et hold der skulle op med samme bus, men at de kørte retur tirsdag som planlagt.
Jeg satte chefen ind i min situationen og bad han være behjælpelig med en alternativ løsning.
Det eneste der forhindrede os i at gennemføre vores 3 dg. ferie var transporten fra Kbh. til Isaberg d. 22/2, alt andet var reserveret (hotel, skipas, hjemrejse mm.).
Jeg havde i mellemtiden været i kontakt med Holger Danske, der havde masser af ledige pladser i deres bus som kørte op samme tid og samme sted.
Det afviste chefen pure, og understregede at jeg skulle være glad for at jeg fik pengene tilbage.

Derfor, lad være at støtte Bimmerrejser, så useriøse rejsearrangører har alene fortjent at blive sultet ud af markedet, så der bliver plads til de arrangører der sætter pris på at gøre et ordentligt stykke arbejde.

Lene 20/02 2004

Fedt nok
Heyy...

Isaberg er bare et kanon godt sted, med ret fede bakker.
Skidskola er det fedeste, det var smadder sjovt og lærene var søde og hjælpsomme.
Det er lidt dyrt, men det er alle penge vær..
Så hvis du en dejlig vinter dag skal til sverige, så tag en tur til Isaberg..

Knusser Lene

P.s. hils öysta Jeg tror ikke navnet er stavet rigtigt, men han var vores skilærer.

Thomas Sørensen 26/01 2004

Alle de mennesker..........
Isaberg er da OK for en dag eller 2 hvis ikke der er for mange besøgende. En nedkørelse tager max. 1-2 min. hvorimod det tager 15-20 min. at komme op igen (hvis der da ikke er problemer med lifterne). Det giver ca. 5 min.ski nedad i timen.Desuden er der også lange køer ved liftkort salg og ved udlejning af ski/støvler i weekenden Er det muligt med en hverdag deroppe, er det at fortrække.

Krikker 22/01 2004

Det er at alle tiders begyndersted..
Jeg vil sige til alle jer, der tror at Isaberg er et lille taber sted. Så tager i fejl.. Det er et perfekt sted for begyndere og det ligger så tæt på København at det er lige til... Jeg var der sidste år, Det var første gang at jeg skulle prøve at stå på snowboard. Der er det meget rart at der er en grøn pist så man ikke skal bruge den første time på en pist i Østrig som er alt for svær til en.. Jeg lærte det hurtigt, så hvis at i er begyndere så prøv Isaberg. Men til de øvede der er den sorte da også en helt udmærket pist i forehold til størelsen af området. Det der mangler er en stollift som går fra dalen til toppen, da det er trættende at skulle trækkes hele vejen op af en anker lift, og oven i købet skifte lift. Men alt i alt er det et alle tiders begyndersted...

Claus 19/12 2003

Holgerdanske kører til Isaberg hver weekend

Hej.

Jeg ville vare sige, at www.holgerdanske.dk kører til Isaberg hver weekend ;o)

Laila Møller 20/11 2003

Kælke i Isaberg
Hej
Ved i om man kan kælke i Isaberg og om det er en ordenlig bane. Vi er ude efter et fedt sted at kælke med store børn.

Laila

Erik Dich 20/09 2003

Det er ikke Mont Blanc - men..............
Som ejer af et hotel i Sverige nær ved Isaberg som huser flere hundrede glade danskere, som i dagtimerne står på ski på Isaberg vil jeg her forsøge at berige kommentarerne med følgende:

Jeg har selv arbejdet som skiguide i bl.a. Østrig og har stået på ski mange af de andre europæiske skisportssteder. Så ærligt talt, så giver en tur ned af bakkerne på Isaberg mig ikke det helt store sus i maven. Men skal jeg lige have frisket "kontor-benene" op inden turen til alperne eller skal jeg teste noget nyt udstyr, så tager jeg gerne en dag på Isaberg.

Det er jo helt urimeligt at sammenligne Isaberg med Val Thorens - det gør man måske kun, fordi man lige vil fortælle, hvilken fortræffelig skiløber, man er. Men faktum er, at en skitur med familien, kæresten eller børnene til Alperne altid løber op i femcifrede beløb. Og så skal man jo lige afsætte en uges ferie til projektet. Fuldt forståeligt gør mange det og får en dejlig aktiv ferieoplevelse. Men......

Er du (eller nogle af dine) helt nybegynder(e), som skal se, om det her med skiløb er noget, så spiller det ingen større rolle, hvor imponerende skiterrænet er. Så handler det i bund og grund om at finde en sneklædt bakke med nogle lifter, en mulighed for skiskole samt mulighed for leje af udstyr. Dette har Isaberg, og de gør det godt. Du skal ikke vælge en uge her, men måske tage en weekend eller nogle flexdage midt i ugen (så er der bedre plads ved liften). Uden at spendere en formue og blot 3 timer fra København kan I så få en skioplevelse med børnene, hinanden eller jeres nye udstyr.

Der er jo også et par alpinanlæg endnu nærmere på Hallandsåsen, som i og for sig er ganske gode, men som har store problemer med snesikkerheden. Isaberg ligger ikke meget nordligere, men beliggenheden langt inde i landet betyder, at klimaet her giver meget større snesikkerhed.

Sammenligninger af forskellige mulighder er jo altid sjove at studere, men man skal lige huske, at både fordelene og ulemperne skal lægges loyalt i vægtskålene. Som "kender" kan jeg måske hjælpe jer, hvis I har spørgsmål om Isaberg. Send en e-mail fra denne side eller besøg vor hjemmeside: http://www.alebo.se/

Monica Warrer 04/09 2003

Kun for begyndere og børn
Isaberg er om muligt et fornuftigt sted og starte evt. som opvarmning til en "rigtig" skiferie. For tilbringer man mere en 1 dag på frimærket vil man død af kedsomhed.

Som overskiften klart fortæller er det et udmærket sted hvis man aldrig har været på ski før - og lige vil se om det er noget inden man springer på turen til Val Thorens.
For børnefamilier - hvor det er børnene der er mest aktive på ski. Er det fint at taget en tur en lørdag med børnene på ski.

Kort og godt er du bare lidt øvet skiløbere finder du absolut ingen udfordringer på Isaberg!

Flemming 03/02 2003

Ok sted
Ok sted hvis man ikke er for krævende.

Line Rasmussen 16/01 2003

Udmærket sted
Isaberg er et udmærket sted for en nybegynder,en weekend er nok da der ikke er så mange bakker, jeg skal derop for 3 gang nu, og regner med at jeg skal tilbage dertil nogle weekender endnu, det er et hyggeligt sted,med god service, god sne og god mad, hytterne er hyggelige.

nicolai 13/02 2002

Isaberg
Isaberg er et sted hvor men ta´r på ski i en dag
det er godt..