Anmeldelse af Hundfjället

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Troels 17/02 2016

Hygge på Hundfjället
Var en tur i Hundfjället med kæresten, som er absolut nybegynder. Små bakker og mest t-lifter, men meget velorganiseret og høj kvalitet på indkvarteringen. Smukt, nordisk landskab.
Meget begynderegnet, da der er grønne pister fra top til bund.

Malene 26/01 2010

Dejligt sted for børn
Februar 2009 var første gang vi skulle på skiferie.
Vi er en familie med far, mor og Sascha på nu 8 år.
Ingen af os havde stået på ski før, så vi var noget spændte. Vi havde fundet et godt tilbud på skistar.com, og så var det bare at tage afsted.

Der er lidt langt herop, men det viste sig at være det hele værd. Vi havde booket skiskole til os alle. Det vil sige at min mand og jeg havde 1 time, og vores datter havde 2 timer, hun var for sig selv. Vi havde valgt at hun skulle have ene-instruktør, punkt 1, hun tør mere når vi ikke står ved siden af, punkt 2, hvis hun havde været sammen med en gruppe andre børn så havde hun ikke haft en chance for at forstå, hvad der blev sagt. Hun var alene med en meget sød skilærer ved navn Coralina.

Stedet er SÅ meget for børn. De havde lavet en snevæg (istedet for et lærred), hvor de viste film via projektor.

Der var små mini snescootere, ponyridning, og en tur med hundeslæde. Der er også den herlige troldeskov, der er så hyggeligt og nogen gange er der også underholdning.
Deres små varme hytter rundt omkring hvor man kan grille, og så samtidig få varmen (hvis man fryser). Der er børnepasning for kr. 60,00 i timen, genialt for de børn som fryser.

Vi er afsted lige nu, og det er ikke mindre fantastisk at komme afsted igen.
Vi kommer helt sikkert også igen til næste år :-)

Dina 21/05 2005

Det er et skide godt sted at være med skolen
hej til dig der læser det jeg har skrevet.!!!!!

jeg syntes at hundefjællet er et skide godt sted for di man kan
bo i campingvogn eller hytter og selve stedet er godt fordi man næsten har ski på lige fra man står op om morgen til at man går i segn og meget meget mere det er ikke til at beskrive det skal bare opleves jeg var der i uge 10-2005 med min skole og der blev jeg bare solt og nu vil jeg enormt gerne have mine forel´dre med og jeg plager dem til døde

André 03/02 2005

Kanon sted
Jeg var i uge 6 2004 afsted med min efterskole til Hundfjället, jeg har ikke andet at sige end "FED TUR".
det er et herligt sted, hvor der er muligheder for nybegynder så vel som øvet.
For mit vedkomende var det første uge jeg var afsted og det var bare herligt!!!

Mette Joyner 22/08 2004

Hundfjället, én gang er nok.
Første gang vi var afsted, var det bare dejligt. Pragtfuldt sted for børn med troldeskov og badeland mv. Anden gang blev det hurtigt kedeligt at løbe på de samme piste igen og igen. Det var der, jeg fandt ud af, at vi skal nye steder hen hver år!! Men sådan er vi jo heldigvis så forskellige.

Lenemarie Baagøe 04/05 2004

Godt familiested
Jeg synes Hundfjället er et rigtig godt sted hvis man er nybegynder og ikke er så meget til de vilde bakker. Der er et par halvlange bakker, som starter i grøn og så bliver lidt røde tilsidst, de er gode at øve sig på. Det er også rigtig godt til familier, da alle bakker ender samme sted og det ikke er så stort. Også meget børnevenligt.

Maria 16/02 2004

Hundfjællet
det er et kanon godt sted for alle!!
det er nogen kanon søde personer der står ved lifterne!! især Christoffer oh Joel!!

jeg snakket med en person i Receptionen og han skulle give en sedel til Christoffer!!
vil du ikke være sikker på at han har fået den besked!

Steffen Mikkelsen 10/01 2004

Godt sted
Jeg syntes at hundfjãllet/tandådalen er et godt sted med masser af forskellige pister til forskellige personer. Der er gode offpist muligheder, men også mange gode pister for alle. Så alt i alt et fremrangede sted. Med gode hytter og det hele.

SøRen Ski 22/02 2003

Kanon sted for begynder
Det er et Godt for folk som ikke har prøvet, at stå på ski før. Jeg har selv værret en uge. Det er også nogle huggelige hytter, de har der.

Kit 21/02 2003

Et rigtig godt sted
Min familie og jeg har igennem de sidste par år besøgt hundfjællet, og vi er blevet enige om at det er en kanont fedt sted at være, for de helt små er der en børnebakke og trollskogen et hyggeligt sted hvor man kan køre igennem og slappe af. For de ældre og mere øvede er der væggen som er en af nordens stejleste piste samt en masse andre dejlige og udfordrende bakker.
Men det er da også muligt at tage hele familien med op på toppen inklusiv de små da der er rig mulighed for at komme ned af nogle dejlige familie bakker.
Kort sagt et sted for alle.

Åge Weigelt 17/12 2002

Godt familiested
Hundfjället er et rimelig godt familiested med mange muligheder. De unge kan more sig på Væggen og WordCup-bakken, mens vi lidt ældre nyder de bløde bakker.
Området er også særdeles charmerende til langrend.
Der er gode, varierede indkøbsmuligheder.