Anmeldelse af Högfjället

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Se profilen for MEC
MEC 29/09 2010


Et rigtig godt område for begyndere og børne familier, her kan de voksne også få lov til at stå på ski, for børn ned til 5 - 6 år kan selv finde rundt.

Mogens Nørgaard 05/02 2007

Sälen ligger i Sverige
Det er noteret at Sälen er beliggende i Norge - Sälen ligger i Sverige

Henrik Hansen 14/03 2003

Super begyndersted
Vi var på alpinski for første gang i 2002. Det viste sig hurtigt at valget af et lille, men veludstyret sted som Högfjället var kanongodt. Med 2 børn på henholdsvis 7 og 11 år var det en stor fordel at alle bakker ender i "Torvet" så ingen blve væk fra hinanden og selv den mindste turde køre alene, når vi andre var på skiskole.

Vi skal afsted igen i år i uge 12.

Venlig hilsen
Familien Hansen

Jens Christiansen 07/08 2002

Högfjellet - for de mindste
Högfjellet - alene navnet lover en del ! Men ud over navnet kigger man langt efter offpist og mere end lyserøde pister ! Området er for familierne med de mindste - eller ældste ! En super børnebakke, ender i hovedbakken, Carvingbakken ! Carvingbakken der deles af en (lyse)rød piste på den ene side og en grøn og en blå på den anden side... Går børnene i den meget velfungerende skiskole i mere end 4-5 dage bliver anlægget hurtigt for lille, MEN - på samme liftkort kan man også frekventere Lindvallen(der huser en ægte Mac-ski, McDonalds - et sikkert hit hos ungerne!). Med en laaangsom forbindelseslift og en sløv T-lift tager det 30 min.+ at nå over i lindvallen - men så er fidusen ved at bo i den velfungende hytteby på Högfjellet væk !

Högfjellet er det mindste område i Sälen - perfekt at starte sine første dage på, på ski - men man vokser hurtigt ud af det og dets fem-seks halvflade pister og over i Lindvallen, Tandådalen eller Hundfjellet. Er rejsegruppen mere spraglet end en familie med to børn på 3 og 5 vil jeg ikke tøve med at anbefale et af de tre øvrige steder i firkløveret...