Anmeldelse af Kranjska Gora

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Pia Spuur Larsen 25/04 2006

Ny på ski eller snowboard?
Hvis du er ny på board eller ski, eller måske har ungerne med for første gang, så er Kranjska Gora bare det perfekte sted. Løjperne er brede som firesporede motorveje, og der er masser af muligheder for instruktion. Både for den voksne og for barnet. Der er børnepasning, og en bane for de allermindste. Vi så børn der skulle have hjælp til at gå, blive sat på ski for første gang. Helt fantastisk at se.

Byen har ikke meget at byde på, og efter nogle dage, så keder man sig lidt. Så leder du efter sang, sprit og højt humør, så tag til Østrig istedet.

Vil du derimod lære at stå på ski, eller tage en kombineret ski og spa ferie, så er det her det helt rigtige sted. Det koster ingen penge, og der er stribevis af firestjernede hoteller med spa centre. Til eksempel så koster en kropsmassage ikke mere end dkr. 200,- og en pedicure dkr. 130,-

Vi bookede 6 dage på hotel Kompas med morgenmad og aftensmad, liftkort til 6 dage og fri adgang til aquapark på Larix (der er også spabad og swimmingpool på Kompas) for dkr. 2100,- pr. pers. Så man kan ikke sige andet, end at det er rørende billigt.

Vil man have flere udfordringer på ski eller board, så ligger der et noget vildere skisportsted i Østrig, lige på den anden side af grænsen. Det tager under en time at køre derhen.