Anmeldelse af Jasna

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Thomas Henriksen 24/03 2020

Anbefaling af hoteller i Jasna
Hej med jer.

Kan I anbefale nogle hoteller i Jasna. Vi påtænker at tage derned til i julen. Fra 23 dec til 27 dec. VI kunne godt tænke os noget med Spa, sauna og pool. Måske nogle af jer har erfaring med det?

Jacob 05/12 2016

Fantastisk luksus
Vi har været der i 2015 og 2016, og har netop bestilt til 2017 også. Vi er en familie med to forældre og 3 børn (9, 14 og 19 år).

Området er rigtigt godt og skal sammenlignes med nogle af de bedste i tilsvarende størrelse og højde i østrig. Endvidere er alle lifter i Jasna nye, og topmoderne. Det var de ikke for nogle år siden, men netop derfor er alt nu skiftet ud. det er store gondoler, og stolelofter med varme i sæderne. restauranterne i området er gode, og for 7-10 euro får man god mad, som på en bedre restaurant, altså ikke junkfood. Det kan du også få, hvis man er til det, men det koster nogenlunde det samme.

Hotellerne er lige en tand bedre end i de rigere lande i europa. Mange er wellness hoteller med indendørs pool og mange saunaer, og igen stor luksus. tilsvarende hoteller vil man i danmark besøge alene for wellness afdelingen.

Sammenlignet med østrig og Italien er det lidt billigere, men især er kvaliteten markant højere. Desuden er der her Ski in/out, da flere af hotellerne ligger på selve pisten. Det betyder jo så også at man ikke har Østrigs charmerende by-liv, men til gengæld må hygge sig på hotellernes som regel hyggelige vinbarer og restauranter, som i mine øjne iøvrigt er indrettet i tyrolerstil.

Mit gæt er at man skal nyde det så længe man kan betale det, jeg vil gætte på at priserne stille og roligt vil stige for hvert år der går, da hotel og restaurant standarden er så høj.

Morten Faarbæk 29/07 2011

Gæstfrie Slovakiet
Jeg har rejst meget i Slovakiet i forbindelse med arbejde og har været rigtigt mange forskellige steder i landet. Overalt er slovakkerne meget imødekommende og gæstfrie. De vil enormt gerne snakke men bliver desværre ofte bremset af sprogbarrieren.
Jeg var i Jasna i januar 2011 i og synes at det er et ganske udmærket område og særdeles billigt i forhold til andre skisportssteder. Når man køber et liftkort gælder det til 7 forskellige steder så man har rig mulighed for at prøve forskellige steder i nærheden.
Jeg kan varmt anbefale at holde ferie i Slovakiet både sommer og vinter.

Michael Laursen 07/11 2006

freeride
freeride videoer fra jasna på www.freeride.sk

Michael Laursen 26/10 2006

cool jasna
tjeck denne rapvideo ud ..den er optaget i jasna... kik på youtube.com søg efter akcia jasna...sjov lille teaser

Jette 15/08 2006

Rigtig fed oplevelse
Vi var dernede i uge 7 og havde en fed oplevelse. Vi boede i Tatralandia med udendørs vinterbadning i dampende svømmebassinner.
Skiområdet var helt fint med forskellige udfordringer og børnene kunne få dansk ski undervisning.
Alt i alt et omåde vi helt sikkert skal besøge igen.

Bjarne 13/08 2006

Et dejligt sted.
Vi var i Jasna, uge 3, 2006.
Fine løjper, udmærkede lifter, både nyt og gammelt, men alt virkede. Kun et enkelt sted var der altid kø.
Prisniveauet var udmærket (lavt) Vi havde halvpension, og maden var lidt tung og gammeldags, men der var hver dag valgmuligheder
Meget anbefalelsesværdigt.

Jacob 15/02 2006

Helt fint
Vi var 5 gutter der tilbragte uge 3 dernede på et 4 stjernet hotel. Det skulle slet ikke have været det hotel, men det er en anden historie.
Området er ikke et begynder område og umiddelbart heller ikke til børn. Men til resten af os er det helt fint. Gode offpist muligheder. Se evt. http://www.jasna.sk/ og find område kortet. Læg mærke til Freeride Zone 1, 2 og 3. Prøvede desværre ikke område 3. Men område 2 er ganske fint, hvis der er faldet sne. I den uge vi var der, var overfladen frosset, så der var ikke meget surfer feeling.
Dødningehovedet midt på kortet skyldes, ifølge receptionisten, en person der omkom. Der står et kors ved et par store sten, så helt usandsynligt er det ikke. Der står ligeledes et mere ved et træ på pist 5.
Snowboard parken fandt vi aldrig, dog var der sat 6-8 forskellige rails op, med et par halvstore hop i mellem. Så der var lidt at muntre sig med.
Lift standarden svinger fra noget af det ældste jeg har set til noget af det nyeste og det hele virker fint. Dog er der til tider en del vente tid, især ved den store stolelift.
De fleste folk virker venlige, men taler dårligt engelsk og tysk, men man kan sagtens begå sig. Deres liftkø-mentalitet kunne være bedre. Liftkortet er elektronisk, både dem man føre forbi og dem som skal stikkes ind og ”bippes”.
Maden på hotellet er lidt speciel, men sådan er madkulturen vel i Østeuropa det må man tage med. Servicen var helt fin.
Øl/vand priser er perfekte, som studerende følte vi os som herremænd, en ½ L fadøl på hotellet koster 7kr og 4-5kr nede i byen. Helt perfekt!! Slibning af kanter på ski/snowboard koster 30kr.
Der er ikke så meget negativt at sige om området, bort set fra at der ikke ligger ret mange hytter og hoteller oppe ved området. Mange ligger et stykke væk og i værste fald helt nede i byen (15-30min afhængig af chauffør) ski bussen er gratis. Sikkerheden er ikke på toppen, hvilket giver mulighed for offpist, men også mulighed for at blive trukket med rundt af stoleliften. Hvis folk f. eks hænger fast med jakken så er personalet ikke det hurtigste til at standse liften.
Område er det første, hvor jeg har oplevet en lift med forbud for snowboard. slæbelift 4. Der står: ”Kun for meget erfarne skiløbere”. Jeg lånte et par ski og kørte op. Selve sporet ved liften er MEGET ujævnt og det vil rigtigt nok være meget svært at styre et snowboard der. Til gengæld er ”pisten” en lækkerbisken for snowboardere og skiløbere. Der er nemlig ingen pist. Et offpist område med lift, ikke nogen dårlig ide !!

Alt i alt et område jeg kan anbefale.

Bjarne 09/11 2004

Tjahh
vi var i zakopane sidste vinter i uge 7 og tog turen over til jasna et par dage. desværre ikke sne nok på alle pister men det gik. området er fint og hvis man laver en tur med nogle dage de to steder imellem gør det ikke så meget at det er forholdsvis små skiområder. dog ville jeg vælge zakopane hvis jeg kun skulle til et af stederne ( lige så meget på grund af nattelivet)og dog så ville jeg vist blive helt væk

Flemming 18/08 2003

Jasna - Ingen sne
Vi var der for nogle år siden. Hotellet var OK og priserne var lave. Det samme er områdets beliggenhed - Lavt altså.
Da vi var der var der ingen sne i hovedområdet. Vi måtte køre i bus til andre små områder "i nærheden".
Ikke et sted jeg vil planlægge tur til lang tid i forvejen.

Claus Kristensen 04/01 2003

Jasna
Var i Jasna for et par år siden ,området er nogenlunde men lokalbefolkningen er nok noget af det mest ugæstfri jeg har oplevet ,det var direkte ubehageligt,tilbage til pisterne de var rimelig gode med mulighed for en del offpiste