« Til oversigten

1.0 Din kilde til sjovere og bedre skiløb på nettet.

Netskiskolen er et sted, hvor du som skiløber kan lære om skiløbets hemmeligheder og få tips til en masse sving og manøvrer du kan lave på bjerget.

Skilærerne

Netskiskolen er sammensat udfra to instruktørers erfaringer og samtaler med skiløbere og andre instruktører igennem mange år som undervisere på ski i alperne.
Vores filosofi er, at nok kan man have det sjovt ved 10 km/t uden nogen særlig kontrol, men det er nu sjovere med vinden i håret ved 50 km/t og fuld kontrol.

Altså...

Jo bedre du bliver på skiene, jo sjovere har du det!

Netskiskolens indhold bygger på den sidste nye skiteknik
Nutidens carvingski kan faktisk (næsten) dreje af sig selv og det udnytter vi i vores skiskole her på nettet. Hvorfor dog hive og rive i rattet for at få den gamle øse til at dreje, når servostyringen er opfundet og vi kan dreje sportsvognen med en finger på rattet?!

Emnerne i Netskiskolen er specielt udvalgt for at gøre dig en bedre skiløber og dermed øge din glæde ved skiløbet.
Klik på parallelsving eller kortsving og find det niveau der passer til dig. Eller klik på de stejle pister for at finde et tip der gør det muligt for dig at følge vennerne rundt i hele terrænet, også de svære steder!
Alle sving og tips er illustreret med enten billeder eller videoklip og ofte med begge dele.

Når du har fundet det du søger, så bare tryk print og du får det hele med i en ”tag med” venlig version til brug på bjerget.
Efter du har lært et sving eller en manøvre, kommer du bare tilbage og henter flere tips. Man kan altid lære noget nyt – også som ekspert!

Et godt råd fra os: Ingen bliver mester på en dag. Accepter at du ikke kan det hele første gang. Tag en ting ad gangen og nyd at du bliver bedre til at stå på ski – så er det meget sjovere og det går det meget lettere!

Vi vil løbende forbedre skiskolen, og har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive til os på adressen: skiskolen@skisport.dk

God fornøjelse!

Skilærerne bag Skiskolen