Ortovox Haute Route 38 S, sort

Ortovox Haute Route 38 S er en rygsæk i et klassisk design til skitouring, offpiste og andre ture i bjergene. Rygsækken er på 38 liter og hedder S. S-modellerne er ergonomisk optimerede til kvinder eller mænd med en kortere ryg. Hofteselens polstrede del er kortere og kegleformet. Skulderstropperne er kortere, tyndere og s-formede. De passer til personer med højden 150 - 175 cm.

Haute Route modellen har længe været en af markedets bedste skitouring rygsække og nu er den blevet endnu bedre, da der er kommet mere fokus på Performance og komfort. Denne udgave har sat nye standarder for hvad en god skirygsæk skal kunne. Den er utrolig alsidig og samtidigt tilbyder den en fantastisk komfort.

De ergonomiske skulderstropper og O-Flex (Frame 2) rygpanelet fordeler vægten optimalt mellem skuldrer og hofter, så rygsækken er komfortabel at have på, selvom den er fyldt op. Selve rygpanelet er lavet med et ergonomisk fit og en S-formet stabilisator, der sørger for at tilpasse rygsøjlen.

Tasken har et separat rum til lavineudstyr, så du lynhurtigt kan finde skovl og sonde frem, samtidigt er der 2 store åbninger til hovedrummet, hvilket gør det lettere at få fat i det du leder efter.

Ski kan fastgøres på rygsækken diagonalt såvel som vertikalt, alt efter hvad der passer bedst til det terræn, du befinder dig i. Desuden er der både bæresystemer til snowboard, isøkser, reb, stave og hjelm, og rygsækken er desuden klargjort til drikkesystem, hvilket er meget brugbart, hvis du skitourer - systemet medfølger dog ikke.

Ortovox Haute Route 38 S er med sine 38 liter opbevaringsplads perfekt til lange, gode ture i offpisten. Med denne rygsæk kan du være afsted i flere dage af gangen, idet den høje volumen betyder, at du kan have både lavineudstyr, ekstra tøj, førstehjælpssæt og mad og drikke med på ryggen.

Specifikationer og features:
PFC fri
Ergonomiske skulderstropper og O-flex Frame 2 rygpanel
Vægt: 1.380 gram
Volumen: 38 liter
A + D skifix (bæresystem til ski)
Bæresystem til snowboard, isøkse, reb, stave og hjelm
Separat rum til lavineudstyr
Easy Acces rum
2 åbninger til hovedrum
Vandafvisende
Materialer: Nylon 420D Oxford

Passer folk fra 150 til 175 cm
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.499,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti