Dakine Poacher 36L, sort

Vær opmærksom på, at der IKKE følger noget rygskjold med til denne taske. Dette kan tilkøbes HER. Tasken kan også sagtens bruges uden rygskjold.

Dakine Poacher 36L er en stor skirygsæk, som er skræddersyet til dig, som bevæger dig dybt ud i offpisten. Det er en meget rummelig og funktionel rygsæk, som er beregnet først og fremmest til skiløbere og snowboardere, men som naturligvis også kan bruges til dine daglige gøremål.

På denne rygsæk kan du bære dine ski diagonalt og vertikalt, og snowboard kan bære vertikalt. Øverst er der en lomme beregnet til f.eks. skibrillerne samt et gemt net til fastgørelse af din skihjelm. Der er også mulighed for at fastgøre isøkser på siden af tasken.

Poacher’en er forberedt til et drikkesystem med en isoleret gennemføring i den ene bærestrop. Tasken har desuden et særskilt rum til lavineskovl + sonde, så dit lavineudstyr er organiseret og let tilgængeligt, hvis uheldet skulle være ude.

Specifikationer og features:
Specifik ski og snowboardrygsæk
Kompatibel med DK Impact Spine Protector rygskjold (følger ikke med)
Forskellige bæremetoder til ski og snowboard
Volumen: 36 Liter
Vægt: 1,2 kg
Mål: 60 x 28 x 25 cm
Isoleret gennemføring til drikkesystem
Materiale: 600D Polyester

Vi synes, at det er en fantastisk idé at bestille et rygskjold med, fordi du til meget beskedne penge, får et certificeret rygskjold til din rygsæk, så du er godt beskyttet, når du kører på ski eller mountainbike. Rygskjoldet er desuden let at tage ud af rygsækken, når du bare vil bruge rygsækken til hverdag.
Bestil inden
 
og vi afsender i dag
modtag onsdag
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.699,-
Sort: 36L
(Lager: Kun 1 stk.) stk.

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti