Tenson

Tenson

Funktionelle regnsæt fra Tenson

Tenson er et anerkendt svensk brand, der i mange år har designet og produceret noget af det bedste regntøj på markedet. Virksomheden er kendt for at fremstille funktionelt og slidstærkt beklædning til det våde vejr. Udvalget af regntøj består af mange forskellige typer og varianter. Regntøjet kan fås i flere forskellige farver og størrelser til både mænd og kvinder.

For at sikre den bedste kvalitet har Tenson et testpanel af eksperter, outdoorfans og sportsudøvere, der afprøver og godkender virksomhedens produkter. Ved at give professionelle sportsudøvere mulige for at give deres input til produktudviklingen, sikrer Tenson, at deres produkter altid opfylder høje krav og behov. Dette er også en af grundene til, at Tenson i dag er blandt de førende virksomheden på markedet inden for outdoorbeklædning i flere europæiske lande. 

Hos Skisport forhandler vi også andre populære mærker, der producerer regntøj - herunder blandt andet Helly Hansen, 2117 of Sweden, Trespass og Kilpi. Hele udvalget af regntøj forhandles med 103% prisgaranti, så du er sikker på at finde markedets billigste priser på vores regntøj. Desuden får du som kunde også fuld returret og dag til dag levering.

 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.