☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Tenson

Her finder du vores udvalg af regntøj fra det populære svenske mærker Tenson, der fremstiller regntøj i rigtig god kvalitet. Virksomheden blev stiftet i 1951 af svenskeren Paul Rydholm i Varberg ved den svenske kyst. En af udfordringerne ved at bo ved kysten var det barske og omskiftelige vejr. Hans motto var dog, at der ikke findes dårligt vejr men forkert påklædning. Dette blev hans inspiration til at designe og producere funktionelt og slidstærkt regntøj, der i dag sælges i det meste af Europa.

Hos Skisport forhandler vi regntøj fra Tenson til særdeles favorable priser, da vi har 103 % prisgaranti. Derudover tilbyder vi 14 dages fuld returret og hurtig dag til dag levering på hele sortimentet af Tenson regntøj.Funktionelle regnsæt fra Tenson

Tenson er et anerkendt svensk brand, der i mange år har designet og produceret noget af det bedste regntøj på markedet. Virksomheden er kendt for at fremstille funktionelt og slidstærkt beklædning til det våde vejr. Udvalget af regntøj består af mange forskellige typer og varianter. Regntøjet kan fås i flere forskellige farver og størrelser til både mænd og kvinder.

For at sikre den bedste kvalitet har Tenson et testpanel af eksperter, outdoorfans og sportsudøvere, der afprøver og godkender virksomhedens produkter. Ved at give professionelle sportsudøvere mulige for at give deres input til produktudviklingen, sikrer Tenson, at deres produkter altid opfylder høje krav og behov. Dette er også en af grundene til, at Tenson i dag er blandt de førende virksomheden på markedet inden for outdoorbeklædning i flere europæiske lande. 

Hos Skisport forhandler vi også andre populære mærker, der producerer regntøj - herunder blandt andet Helly Hansen, 2117 of Sweden, Trespass og Kilpi. Hele udvalget af regntøj forhandles med 103% prisgaranti, så du er sikker på at finde markedets billigste priser på vores regntøj. Desuden får du som kunde også fuld returret og dag til dag levering.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti