Ulvang Training skiundertøjssæt, herre, sort

Sæt med langærmet trøje samt bukser i merinould til herrer. Tøjet er yderst behageligt at have på, og så er det godt til skisport samt langt de fleste andre sportsgrene. Fryser du altid, er dette et godt sæt.

Sættet er lavet i merinould, hvilket betyder, at det er super blødt, at det ikke kommer til at lugte som normalt svedtransporterende undertøj, og at det varmer, selv hvis det skulle blive vådt.

Ulvang Training Round Neck er en særdeles alsidig langærmet trøje lavet af merinould. Den er let og behagelig, og er udstyret med strategisk placerede felter af mesh, som øger åndbarheden og sørger for optimal svedtransport. Den høje hals med lynlås giver dig bedre mulighed for at regulere temperaturen.

Ulvang Training Pants er et par særdeles alsidige lange bukser lavet af merinould. De er lette og behagelige, og er udstyret med strategisk placerede felter af mesh, som øger åndbarheden og sørger for optimal svedtransport. Således kan de altså bruges til træning, skiløb eller andre aktiviteter.

Specifikationer og features:
Materiale: 98 % merinould, 2 % lycra
Materiale (mesh): 84 % merinould, 10 % lycra, 6 % polyester
Flade syninger for øget komfort
Kan maskinvaskes
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.399 DKK Spar 21%
DKK 1.099,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti