Falke Performance Wool Windproof, herre, sort

Denne midlayer skiundertrøje er fremstillet i jomfruuld og materialer af højeste kvalitet, som er super åndbart og samtidig holder kroppen ekstra varm. Med en 2-lags konstruktion har skiundertrøjen en perfekt pasform, som samtidig er med til give en effektiv temperaturregulering og svedtransportering.

Softshell trøjen er fremstillet med en vindstopper, som sikrer at holde vand og kulde væk fra kroppen, og dermed er denne model også ekstra varm. Samtidig har den flere ventilationsområder ved ryggen og under armene, som sikrer at du kan temperaturregulere her.

Betegnelse for jomfruuld: Det er kort sagt en betegnelse for ny uld, der ikke har været brugt i beklædning før eller genanvendt på anden vis. Jomfruuld har fuldstændig samme egenskaber som andre uldtyper, hvor det først og fremmest er varmt, selv når det bliver vådt. Desuden er det super åndbart, hvilket gør, at det udmærker sig til brug ved næsten alle sportsgrene. Efter sportsudøvelsen viser uldens sidste fordel sig også; det lugter nemlig ikke, ligegyldigt hvor meget du har svedt i det. Det betyder også, at du ikke behøver at vaske det nær så ofte som så mange andre stoffer.

Specifikationer og features:
Effektiv temperaturregulering
Vindtæt
Pasform med bevægelsesfrihed

Materialer:
Trøjen: 55 % jomfruuld, 43 % polyamid, 3 % elasthan
Vindstopper: 47 % polyester, 38 % polyurethan, 15 % polyamid
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.379 DKK Spar 27%
DKK 999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti