Falke 3/4 Tights Wool-Tech, dame, sort

Denne Falke skiunderbuks af merinould er designet til high-performance skiløbere med stor kropsbevidsthed og en meget intensiv kørestil. Dette er en 3/4 længde, så du ikke skal bøvle med skiunderbukser i skistøvlerne.

Skiunderbuksen har en 2-lags konstruktion, som er tilpasset til de enkelte kropsdele, og det tætte snit og de fleksible zoner sikrer en optimal pasform og effektiv temperaturregulering med god svedbortledning.

Den tætte pasform passer den kvindelige anatomi og yder en let og komfortabel kompression mod musklerne, hvilket har en klar stimulerende og vitaliserende effekt.

Merinoulden er et relativt nyt materiale, som udmærker sig frem for så mange andre stoffer ved, at det først og fremmest er varmt, selv når det bliver vådt. Desuden er det super åndbart, hvilket gør, at det udmærker sig til brug ved næsten alle sportsgrene. Efter sportsudøvelsen viser merinouldens sidste fordel sig også; det lugter nemlig ikke, ligegyldigt hvor meget du har svedt i det. Det betyder også, at du ikke behøver at vaske det nær så ofte som så mange andre stoffer.

Materialer:
55% uld
43% nylon
2% elastan
Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 35,- i DK
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 699 DKK Spar 24%
DKK 529,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti