Montane Volt Jacket, sort

Montanes Volt Jacket er et moderne bud på en fleecejakke, som både kan bruges under skijakken på en kold dag eller som selvstændig jakke i forår og efterår.

Jakken er lavet af POLARTEC® Thermal Pro, som er et strækbart og meget blødt og komfortabelt materiale. Det er desuden mere lunt end det meste andet fleece-materiale. Materialet har en meget tæt struktur, som gør, at det holder sig pænere end traditionel fleece og desuden er mere vindafvisende. Dette bidrager også til at holde godt på varmen.

For at gøre denne jakke helt perfekt til alskens aktiviteter, så er sidepaneler og undersiden af ærmerne lavet i hurtigtørrende DryActiv Stretch. Udover at være strækbart og lækkert, sørger dette materiale også for, at jakken altid sidder perfekt på kroppen, hvilket er helt essentielt, når du står på ski eller er aktiv. Jakken har en høj krave og to diskrete lommer.

Bag frontlynlåsen er der en stormflap, som blokerer for den kolde luft, og ved hagen er der en beskytter, så huden ikke gnider mod lynlåsen.

Specifikationer og features
Materiale: POLARTEC® Thermal Pro + DryActiv Stretch
Strækbar og figursyet
Vægt: 353 gram
Ekstra lange ærmer
Høj hals
2 lommer
Hagebeskytter
Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 35,- i DK
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.199 DKK Spar 41%
DKK 699,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti