K2 Spyre 100 HV skistøvler, dame

K2 Spyre 100 HV er en dameskistøvle, der passer perfekt til dig, som har stået meget på ski, og som vil have en skistøvle med masser af power. Du vil mærke god kraft i støvlen, så snart du presser den, og så sidder den særdeles godt på foden.

Skistøvlen har et flex på 100, der er til den stive side, så hvis du føler, at du har godt styr på skiløbet, og gerne vil have en kraftfuld støvle, så er Spyre 100 HV det rigtige match. Med det flex vil du få fuld kontrol overalt på bjerget, og du kan køre i høj fart uden at være nervøs for udstyret.

Inderstøvlen er en varm LuxFit Liner, der med tiden tilpasser sig dine fødder. På den måde er du sikret en støvle, der sidder som den skal, og som er behagelig at have på hele skiferien lang. Støvlen er 102 mm bred over foden ved en størrelse 26, hvilket gør det til en relativt bred støvle med god plads til bredere fødder.

Skulle støvlen ikke sidde 100% som du ønsker så bare rolig, der er rig mulighed for flere forskellige justeringsmuligheder så som canting, spænder, vinkel på støvlen og en højdejusterbar velcro rem. Sålen er desuden gummibelagt, således at du får bedre greb og ikke falder så let på glatte steder.

Specifikationer og features
Flex: 100
Bredde: 102 mm.
Inderstøvle: LuxFit Liner

Bemærk: Størrelser er oplyst i de såkaldte mondopoint, se størrelsesguiden for at se, hvordan du finder den størrelse skistøvle, der passer dig.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 2.999 DKK Spar 50%
DKK 1.499,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti