⚡ Januarudsalg - Herrer, damer og børn

Grand Dog, No friends on powderdays

Du kender det sikkert alt for godt. Sneen er faldet i metervis de sidste par dage og alle lifter har været lukket. Endelig lover vejrudsigten høj sol og perfekte forhold, men samtidig skriver din bedste ven, om du vil hjælpe med at flytte præcis den dag solen skal komme og lifterne skal åbne igen, hvad gør du?

Du siger nej tak og tager selvfølgelig på ski! Fordi på pudderdage har man ikke tid til venner. Du har ikke tid til at flytte, tid til at mødes til frokost, tid til bryllup, tid til at vaske tøj, du har kun tid til at køre bundløs pudder. Det gør sig også gældende på bjerget, hvor du især ikke har tid til at VENTE. Så når din ven siger, at han lige skal have lidt at spise, eller tage et flot billede, eller skifte skibriller inden i kan køre ud i den friske nysne, så husker du bare en ting! Der er no friends on a powder day, du skal bare ud og køre i den dybe sne, der er ingen tid til at vente.

Har man først en gang haft en dag, med en masse dyb sne, så hungrer man efter det resten af livet. Det er sådan en dag, hvor man smiler over hele femøren og alle på bjerget er glade. En skidag hvor sætningen No friends on POWDERDAYS virkelig giver mening.

Den behagelige og varme hue er i 100% Acrylic


Varen findes også i Sort.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 39,- i DK
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 200 DKK Spar 35%
DKK 129,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti