Accezzi Magnum Dobbelt skitaske på hjul

Accezzi Magnum er en luksusskitaske på hjul. Længden kan justeres fra 160 - 187 centimeter, og tasken er fremstillet i en slidstærk kvalitet, der let måler sig med langt dyrere tasker. Tasken kan rumme snowboards på op til 180 centimeter eller ski på op til 185 centimeter.

Hele tasken er polstret, så skiene ikke skærer sig igennem, og så udstyret indeni er beskyttet, og tasken er desuden forstærket i bund og på kanter, så du bekymringsfrit kan slæbe den med rundt på parkeringspladser, togstationer og i lufthavne. De to kompressionsstropper gør, at tasken ikke fylder mere end udstyret indeni, og i hovedrummet kan midteropdelingen bruges til at adskille to par ski, mens det kan lægges ned, hvis tasken skal bruges til et snowboard.

Tasken er lavet i ekstra stærkt polyester, som kan holde til at blive slæbt med rundt, og som desuden er vandafvisende, så det ikke suger vand. Tasken har en bund i slidstærkt PVC, så tasken ikke bliver slidt igennem, selvom du smider den på asfalten, og den har desuden ventilationskanaler, så fugt kan slippe ud af tasken.

Specifikationer og features:
Kan rumme to par ski eller et snowboard
Længde: 160 - 187 cm (variabel)
Bredde: 36 cm
Højde: 24 cm
Vægt: 3400 gram
Materiale: Polyester 600 HD, dobbelt PU coated
10 mm polstring i hele tasken
Midterskillevæg sørger for at ski ikke skrammer hinanden
Store cross-hjul
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti