Bedst-i-Test 8 år i træk: Isbjörn of Sweden flyverdragter på lager i alle farver og størrelser Se dem her

Tecnica Cochise 110, skistøvler, herre, mørkeblå

Dette er en skistøvle i topkvalitet. Perfekt til den let øvede/øvede skiløber, der gerne vil give den gas. Tecnica Cochise 110 er en god allmountain skistøvle, der er tilpas stiv, til at du kan presse skien, samtidigt med at den ikke smider dig af.

Er du på jagt efter en skistøvle med masser af power, en god kraftoverførsel, høj komfort og en lav vægt. Så er denne testvinder den rigtige model. Her er ikke gået på kompromis med noget og du er garanteret en skistøvle der har alle de nødvendige features. Den er lige så sjov på en nypræpareret piste kl. 8.30 som den er i offpisten i den friske pudder eller på de opkørte og puklede pister. En alsidig støvle, der reagerer efter hvordan du ønsker det.

Støvlen er 99 mm bred (ved en str. 26), hvilket er en normal bredde.

Denne støvle har flere på Skisport.dks kontor kørt med og vi garanterer at du ikke bliver skuffet. Den har en god pasform og er fedt look!

Med en flex på 110 har du god kontrol, selv ved frisk fart, og støvlen kan desuden justeres på næsten alle punkter og kanter, heriblandt canting, spænder, vinkel på støvlen og en højdejusterbar velcro rem. Sålen er gummibelagt, så du får bedre greb og ikke falder på glatte steder. Spænderne er store metalspænder, du let kan få fat i selv med skihandsker på.

Modellen er med en walk/hike funktion, som er perfekt til når du skal gå fra lejligheden/hotellet til skiområdet, til afterski, til frokost, eller andet.

Specifikationer og features:
Flex: 110
Bredde: 99 mm (str. 26)
Inderstøvle: Formbar C.A.S Liner

Bemærk: Størrelser er oplyst i de såkaldte mondopoint. Se størrelsesguiden for at se, hvordan du finder den rette størrelse.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 3.699 DKK Spar 5%
DKK 3.499,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti