Salomon X PRO 100, herre, sort

Salomon X Pro 100 er en allmountain skistøvle med en høj performance, behagelig pasform og en lav vægt. Det som gør X Pro til en af de bedste skistøvler på markedet er, at så snart du hopper i den, vil du føle at den sidder dejlig tæt om foden, uden at det bliver ubehageligt, men at du samtidigt føler at du har luft til at kunne vippe dine tæer.

X Pro er lavet med en pasform, hvor støvlen sidder tæt og fast om foden, præcis som en skistøvle SKAL, uden at du svømmer rundt i den. Samtidigt gør de 4 spænder det, at du let kan justere og tilpasse så støvlen sidder præcis som du ønsker det. Du er sikret en god komfort på denne model.

Modellen egner sig mest til personen, der bruger det meste af tiden på pisten, men samtidigt performer den fint, hvis du ønsker at kør lidt uden for pisten. Modellen er en ”Sport” model, så hvis du vil ud og give den lidt gas, så er dette en støvle, der snildt kan holde til det. Inderstøvlen er samtidigt en ”Performance Edition”, som gør at du holder kontrollen over skien selv i højere fart.

Skallen på støvlen sørger for en kraftig powertransmission fra dig og ned i skien, hvilket giver en god kontrolleret styring. Inderstøvlen som er en ”My Custom Fit 3D Performance Liner” er lavet med fokus på komfort, så du kan køre en hel uge, uden at få smerte i fødderne.

Modellen har bredde på 100 mm i forfoden, den passer derfor til medium/normale fødder. Selve flexet på støvlen er 100, hvilket passer til en let øvet til godt øvet skiløber, der ønsker at have en solid støvle i mange år.

Specifikationer:
Flex: 100
Bredde: 100 (medium/normal)

Egenskaber:
Hypersoft sål
My CustomFit 3D Sport Performance liner
35 mm velcro strap
4 spænder
Vægt pr. støvle 2075 gram.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 2.799 DKK Spar 25%
DKK 2.099,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti