Salomon S/PRO HV 100 GW, skistøvler, herre, sort

Salomon S/PRO 100 er en alsidig skistøvle hvor komfort og pasform er i fokus. Den egner sig perfekt til den let øvede eller øvede skiløber, der primært kører pister i et godt hyggetempo. Salomon selv kalder den for den mest komfortable støvle, de nogensinde har lavet. Denne model er lavet med ekstra bredde i forhold til den almindelige S/Pro model, med en bredde på 102 mm, ved en størrelse 26.

Skallen sørger for en solid kraftoverførsel fra dine ben og ned i skien, hvilket gør det nemmere for dig at styre. Inderstøvlen er en My Custom Fit 3D Seamless Performance, der er forformet ved anklerne og som gradvist tilpasser sig dine fødder, så du får en perfekt pasform. Støvlen er i sin helhed lavet, så den er så nem at komme ind og ud af som muligt.

Modellen har en bredde, der passer til lidt bredere fødder. Støvlens flex på 100 passer til en let øvet eller øvet skiløber, der ønsker at have en solid støvle, hvor komfort er det vigtigste. Denne variant er med GripWalk såler, som sikrer dig bedre greb på glatte underlag.

Specifikationer og features:
Flex: 100
GripWalk såler (kræver GripWalk bindinger til ski)
Bredde: 102 mm (v. str. 26)
Vægt: 1790 g (per støvle)
Nem at komme i
Inderstøvle: My Custom Fit 3D Seamless Performance
Fire spænder
35 mm velcro strap
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 2.999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti