Salomon S/PRO 90, skistøvler, herre

Salomon S/PRO 90 er en alsidig skistøvle, hvor komfort og pasform er i fokus. Den egner sig perfekt til den let øvede skiløber, der primært kører pister i et godt hyggetempo. Salomon selv kalder den for den mest komfortable støvle, de nogensinde har lavet.

Skallen sørger for en solid kraftoverførsel fra dine ben og ned i skien, hvilket gør det nemmere for dig at styre. Inderstøvlen er en My Custom Fit 3D Sport, der er forformet ved anklerne og som gradvist tilpasser sig dine fødder, så du får en perfekt pasform. Støvlen er i sin helhed lavet, så den er så nem at komme ind og ud af som muligt.

Modellen er nemlig lavet med en pasform, der skal sikre at støvlen sidder tæt og fast om foden, præcis som en skistøvle SKAL, uden at du svømmer rundt i den. Samtidigt gør de 4 spænder at du let kan justere og tilpasse så støvlen sidder præcis som du ønsker det, så selv kan tilpasse hvor tæt støvlen skal være.

Modellen har bredde på 100 mm i forfoden, den passer derfor til medium/normale fødder. Selve flexet på støvlen er 90, hvilket passer til en let øvet til godt øvet skiløber, der ønsker at have en solid støvle i mange år. Denne nye model er lavet med et lettere materiale end forgængeren, hvilket gør at du skal bruge færre kræfter.

Denne S/PRO serie har vundet årets bedste pisteskistøvle i 2020.

Specifikationer og features:
Flex: 90
Bredde: 100 mm (v. str. 26)
Vægt: 1.850 g (per støvle)
Nem at komme i
Inderstøvle: My Custom Fit 3D Sport
Fire spænder
35 mm velcro strap
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 2.799 DKK Spar 28%
DKK 1.999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti