Salomon Quest Pro 110 skistøvler, herre

Salomon Quest Pro 110 er en allmountain skistøvle med en høj performance og behagelig pasform. Den egner sig perfekt til personen som kører mest på pisten, samt ham der også kunne finde på at bevæge sig lidt udenfor i offpisten. Selve skallen på støvlen sørger for en solid powertransmission fra dig og ned i skien, hvilket giver en god kontrolleret styring. Inderstøvlen som er en ”My Custom Fit 3D Liner” er lavet med fokus på komfort, så du kan køre en hel uge, uden at få smerte i fødderne. Det er en "inderstøvle" som tilpasser din fod med tiden, så den ender med at sidde lige i skabet, så du får den mest optimale pasform.

Modellen har bredde på 100 mm i forfoden, den passer derfor til medium/normale fødder. Selve flexet på støvlen er 110, hvilket passer til en let øvet til godt øvet skiløber, der ønsker at have en solid støvle i mange år.

Som en bonus feature kommer Quest Pro Cruise modellen med en ”Ride and Hike” funktion bagpå. Den funktion anvendes når man går uden ski under fødderne, står i afterskibaren eller hiker. ”Hike/Gå” funktionen gør, at skistøvlen kan vippe helt tilbage til (næsten) 90 grader, så den ikke føles så stiv og klodset at gå i som klassiske skistøvler, og derved kan du slappe mere af i benene. En funktion du med garanti bliver glad for. Vi bruger det meget selv, når vi skal gå fra lejligheden til liften eller omvendt, eller når man skal med skibussen.

Quest Pro Cruise er den mest udlejede skistøvle i Europa, da den har en pasform som passer størstedelen af skiløbere.

Specifikationer og features:
Flex: 110
Bredde: 100 (medium/normal)
Thermo blød sål
My CustomFit 3D Performance liner
Ride and Hike
24 mm velcro strap
3 spænder
Vægt: 1700 g
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 2.999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti