JANUARUDSALG - Over 50.000 nedsatte varer - Se de bedste tilbud her

Salomon QST Pro 90, herre, sort

Salomon QST Pro 90 er en allmountain skistøvle med en høj performance og en meget meget lav vægt. Den egner sig bedst til personen som kører på pisten, samt ham der også kunne finde på at bevæge sig udenfor i offpisten. Skallen med TwinFrame2 sørger for en solid powertransmission fra dig og ned i skien, hvilket giver en god kontrolleret styring. Inderstøvlen som er en er lavet med fokus på at sidde sidde tæt, så du kan køre en hel uge, uden at få smerte i fødderne. Samtidig så er modellen lavet med det revolutionerende Endofit og Motion Fit, som gør at støvlen lukker tæt og behageligt om foden, så du ikke svømmer rundt i den.

Modellen har bredde på 100 mm i forfoden, den passer derfor til medium/normale fødder. Selve flexet på støvlen er 90, hvilket passer til en let øvet til godt øvet skiløber, der ønsker at have en solid støvle i mange år.

Som en bonusfeature kommer QST Pro modellen med en ”Ride and Hike” funktion bagpå. Den motion flex funktion anvendes når man går uden ski under fødderne til hytten, skibussen eller hotellet. Står i afterskibaren eller hiker. ”Hike/Gå” funktionen gør, at skistøvlen kan vippe helt tilbage til (næsten) 90 grader (hvilket giver en "Range of motion" på 40 grader) , så den ikke føles så stiv og klodset at gå i som klassiske skistøvler. En funktion du med garanti bliver glad for.

Specifikationer:
Flex: 90
Bredde: 100

Egenskaber:
Ride and Hike (Surelock Mechanism)
35 mm velcro strap
3 spænder
Vægt pr støvle: 1650 g.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 2.799 DKK Spar 45%
DKK 1.512,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti