Rossignol Alltrack pro 100, skistøvler, herre, sort

Rossignol Alltrack Pro 100 er den perfekte skistøvle til dig, som ønsker en støvle du kan køre med i hele skiområdet, den perfekt til når du vil cruise rundt på pisten i et både lavt og hurtigt tempo, men også kraftig og komfortabel nok til at du kan hive den med ud i det opkørte sne udenfor pisten. Dette er en Bestseller fra Rossignol, som man kan have i mange år, da den kan alt det en god klassisk skistøvle skal kunne.

Modellen er lavet med en god balance mellem en lav vægt og performance, hvilket betyder at du får en støvle som føles let og fleksibel, hvor du også er garanteret høj komfort og masser af power, når du ønsker at give den gas på pisten eller i det opkørte. Der findes få støvler, hvor du få mere value-for-money end denne Alltrack Pro 100.

Er man på jagt efter en skistøvle som kan det hele, så er dette modellen, hvor du ikke skal gå på kompromis. Den er et hav af grunde til at vælge en Rossignol Alltrack 100, her bare 7 af dem:
1. GENERATIVE DESIGN GRID STRUCTURE, er opbygningen af den data-drevne ternede yderskal, som gør at man kan lave materialet tyndere og lettere, men samtidigt opretholde skistøvlens power og alsidighed.
2. DUAL CORE TECHNOLOGY STRUCTURE, der sammen med Generative Design Grid, gør det muligt at lave en tynd og let skal, hvor man tilføjer 2 andre materialer som skal skabe stivhed i støvlens nederste del. Man forstærker altså støvlen, der hvor skiløberen trykker hårdest. Den teknologi med materialer, som ikke er lige hårde gør, at du slipper for tung og overflødig plastik, men får en støvle som er stabil, der hvor du ønsker det.
3. PRE-SHAPED LINER, sørger for at støvlen sidder som støbt til din fod. Det giver et snug-fit omkring anklen, så du har kontrol over skistøvlen.
4. T3 LINER, der giver optimal komfort og performance, som samtidigt tilpasser sig din fod over tid, så du efter få dage på ski, vil opleve at støvlen sidder endnu bedre, end da du prøvede den første gang.
5. EASE OF USE, sørger for at støvlen er blød, der hvor du træder ned, så du hurtig og let kan komme ind og ud af skistøvlen.
6. HIKE MODE, er blevet opdateret så støvlen er endnu kraftigere når den er i ski-mode, men at den nu tilbyder en Range-of-Motion på 50 grader, som gør den perfekt når du skal gå i støvlen uden ski under fødderne.
7. THINSULATE LINER, er en inderstøvle der garanterer at dine fødder føles varme og komfortable hele dagen lang.

HIKE MODE som er blevet optimeret til denne kollektion, er noget du bliver ekstra glad for. Det betyder altså, at du kan vippe skistøvlen tilbage i næsten 90 grader, når du eksempelvis spiser frokost på bjerget, eller skal på afterski. Det aflaster benene og du kan slappe mere af. Samtidigt er der en Range-of-Motion på 50 grader, hvilket betyder at du kan bøje den langt frem. Det gør det endnu lettere, når du skal gå tilbage til hotellet/lejligheden/hytten/skibussen/etc. En feature du let kan slå til og fra med én hånd.

Samtidigt får du en 40 mm velcro spænderem, som giver optimal kraftoverførsel, 4 ALU spænder for optimal pasform og kontrol.

Skistøvlen har en bredde på 100 mm, som passer til en normal fod. Samtidigt har den et flex på 100, der passer til den let øvede/øvede skiløber. Den kan køres i både høj fart, men også i afslappet tempo.

Som et ekstra plus har Rossignol meget fokus på miljøet, hvor de forsøger at tage ansvar, derfor er deres fabrik drevet af 100 % grøn og carbon-free energi. Fabrikken har også haft det anerkendte ISO 14001 certifikatet siden 2006.

Bemærk: Størrelser er oplyst i de såkaldte mondopoint, se størrelses-guiden, for at se hvordan du finder den størrelse, der passer dig.

Specifikationer og features:
Flex: 100
Bredde: 100 mm (normal fod)
Vægt: ca. 1.820 gram
Fire spænder
40 mm velcro strap
Hike mode - Range of Motion: 50 grader
Thinsulate Liner
T3 Preshaped Liner
Generative Design Grid
Dual Core Technology
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 2.799 DKK Spar 10%
DKK 2.499,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti