K2 Recon 120 MV, skistøvler, herre

K2 Recon serien er en prisvindende serie fra K2. Det er en skistøvle som bare venter på at blive testet af i sneen! Normalt er performance boots tunge og klodsede, men med Recon 120, har K2 formået at lave en kraftig og stabil skistøvle med en lav vægt. Skistøvler bliver bedre og bedre år efter år, og i dag er det muligt at producere skistøvler, hvor du stadigvæk får masser af power, samtidig med at støvlen ikke vejer et ton.

Er på jagt efter Power, Performance og en lav vægt, så er dette modellen! Den er perfekt, når du skal give den fuld gas på de præparerede pister kl. 8.30, samt når du bevæger dig ud i det mere opkørte og tunge slush/pudder/pukler sidst på dagen. Det er en alsidig støvle der reagerer når du presser den, uden at være så stiv at du ikke har kontrol over den. På K2?s egen FLEX/FEEL-skala hvor 1 er Playfull og 10 er Precise, så ligger denne på tallet 7, hvilket fortæller at du får en støvle med en høj komfort og en hurtig respons.

Recon har en vægt på kun 1650 gram, hvilket er blandt de letteste i sin kategori. Det skyldes K2?s Powelite Shell teknologi, som er opbygget i 4 forskellige TPU-materialer, hvor man har brugt de kraftigste materialer, der hvor der er mest tryk/behov for det, og samtidigt har man brugt tyndere materialer, de steder man ønsker at støvlen skal være mere blød. Ingeniørerne har analyset på, hvor man på støvlen har brug for mest/mindst materiale, og dermed har de fjernet overflødig vægt. Skistøvlen er let at komme ned i, da man har brugt et let TPU-materiale omkring vristen, så du får en Easy Entry, men samtidigt føles den solid når du læner dig frem med skinnebenet.

Støvlen har et utal af features, bl.a. får du 4 kraftige spænder plus en 45 mm Ripcord Power Cinch Strap, der sørger for at flytte alt din energi fra skinnebenet ned i skien. Sidst men ikke mindst leveres den med en Precisionfit Pro Liner (inderstøvle) som giver et tight-fit. Støvlen vil sidde tæt om din fod, og du vil dermed opnå den bedst mulige komfort og kontrol. Inderstøvlen tilpasser sig til din fod, så du allerede efter 2-3 dage, vil mærke en øget komfort og en inderstøvle der sidder som støbt efter din fod.

Støvlen er lavet med en GripWalk-sål, som gør den nem at gå i, da du får mere vinkel/bøj under sålen end en normal skistøvle, og du vil derfor gå mere normalt. Grip Walk giver desuden et godt greb, da sålen er belagt med gummi, og du derfor minsker risikoen for at glide eller falde.

Recon er en High-end skistøvle der tilbyder langt bedre egenskaber, end hvad prisen antyder.

Denne model kommer med et flex på 120, som passer til den dygtige eller tunge skiløber, der gerne vil ud og presse støvlen.

Specifikationer og features:
Powerlite Shell
Powerfuse Spine
Energy Interlock
Fastfit Entry
Dual Cuff Alignment
Cantable Outsoles
Grip Walk
Flex: 120
Bredde: 100 (Normal)
Vægt: 1650 g (v. 26.5)
Inderstøvle: PrecisionFit Pro
Strap: 45mm Ripcord Power Cinch Strap

Bemærk: Størrelser er oplyst i de såkaldte mondopoint, se størrelses-guiden, for at se hvordan du finder den størrelse, der passer dig.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 3.499 DKK Spar 28%
DKK 2.499,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti