Bedst-i-Test 8 år i træk: Isbjörn of Sweden flyverdragter på lager i alle farver og størrelser Se dem her

Atomic Hawx Prime XTD 100, sort/rød

Atomic Hawx Prime XTD 100 er en all-mountain skistøvle, som kan køres af de fleste let øvede/øvede mandlige skiløbere.

Skistøvlen er lavet til at skulle kunne køres overalt. Det betyder, at skistøvlen har kraft nok, når du presser den på nypræparerede pister, samtidigt med at den ikke er umedgørlig, når du kører opkørt eller dyb sne.

Inderstøvlen er lavet med Memory Fit, hvilket betyder, at den med tiden tilpasser sig dine fødder, og er godt isoleret, så dine fødder holdes varme. Støvlen er 100 mm bred ved en str. 26, hvilket er en medium bredde, der passer godt til de fleste fødder.

Støvlen er opbygget med Prolite og Energy Backbone, hvor Prolite kort fortalt er en revolutionerende let konstruktion, hvor de har brugt samme teknolog som fra deres ski, hvor man fjerner udnødvendige materialer på de steder hvor støvlen ikke har brug for det. Derfor er støvlen ekstra kraftig på de steder, som udsættes for mere kraft. Det giver en let støvle, da man sparer en masse overflødig vægt. Energy Backbone er så forstærkning af de key zones, hvor der er behov for ekstra materiale. Forstærkningerne gør, at alt den kræft du ligger i støvlen overføres ned i skien. På den måde får du optimal greb i sneen og mere kontrol.

Støvlen er lavet med en GripWalk-sål, som gør den nem at gå i, da du får mere vinkel/bøj under sålen end en normal skistøvle, og du vil derfor gå mere normalt. Grip Walk giver desuden et godt greb, da sålen er belagt med gummi, og du derfor minsker risikoen for at glide eller falde.

Som en bonus feature er Hawk Prime XTD modellen lavet med en ?Ride and Hike? funktion bagpå. Den funktion anvendes når man går uden ski under fødderne, står i afterskibaren eller hiker. ?Hike/Gå? funktionen gør, at skistøvlen kan vippe helt tilbage til (næsten) 90 grader, så den ikke føles så stiv og klodset at gå i som klassiske skistøvler, og derved kan du slappe mere af i benene. En funktion du med garanti bliver glad for. Vi bruger det meget selv, når vi skal gå fra lejligheden til liften eller omvendt, eller når man skal med skibussen.

Specifikationer og features:
Prolite
Energy Backbone
Memory 3D Fit
Frictionless Pivot
Free/lLock 4.0
Inderstøvle: 3D Silver with Touring Flex Zone
Grip Walk
Flex: 100
Bredde: 100 (Normal)
Strap: 40mm Velcro Strap
Inderstøvle: PrecisionFit Pro
Forwad lean: 15 grader
Shell Rotation: 3 grader
Range of Motion: 54 grader

Bemærk: Størrelser er oplyst i de såkaldte mondopoint, se størrelses-guiden, for at se hvordan du finder den størrelse, der passer dig.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 3.199 DKK Spar 15%
DKK 2.699,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti