Atomic Hawx Prime 100 AM, skistøvler, sort

Fantastisk skistøvle til den let øvede/øvede skiløber, der gerne vil give den gas. Atomic Hawx Prime 100 er en god all-mountain skistøvle med en masse kraft i sig, og så kan den anvendes over hele bjerget.

Atomic Hawx Prime er har perfekte kombination af performance og komfort. Modellen er ideel til let øvede eller øvede skiløbere, som ønsker en skistøvle hvor de hele tiden har kontrollen, uden at støvlen bliver for blød eller stiv. Den er 100 mm bred, hvilket er en normal bredde, som passer til de fleste fødder.

Inderstøvlen er lavet med Memory Fit, hvilket betyder, at den med tiden tilpasser sig dine fødder, og er godt isoleret, så dine fødder holdes varme. Støvlen er 100 mm bred, hvilket er en medium bredde, der passer godt til de fleste fødder.

Støvlen er opbygget med Prolite og Energy Backbone, hvor Prolite kort fortalt er en revolutionerende let konstruktion, hvor Atomic har brugt samme teknolog som de bruger i deres ski. Der er fjernet udnødvendige materialer de steder hvor støvlen ikke har brug for det og tilføjet ekstra de steder, som udsættes for mere kraft.
Det giver en let støvle, da man sparer en masse overflødig vægt.

Inderstøvlen er lavet med Memory Fit, hvilket betyder, at den med tiden tilpasser sig dine fødder, og er godt isoleret, så dine fødder holdes varme. Atomic bruger 3M Thinsulate, som giver en fantastisk insolering. Stoffet er også åndbart, så dine fødder ikke bliver alt for klamme efter en hel dag med fuld gas. Samtidigt har denne model et 3D Silver fit, der giver optimal komfort.

Støvlen er en flex 100 og er hverken super stiv eller blød, men derimod OK kraftfuld, når du presser den.

En god skistøvle, hvor du får meget værdi for pengene. Hawk Prime har længe været en Bestseller for Atomic, da du får en lav vægt og materialer i top.


Specifikationer og features:
Flex: 100
Bredde: 100 mm
Easy Step-in
Memory Fit
Legendary Hawx Feel
3D Silver
3M Thinsulate
40 mm velcro strap
Prolite
Energy Backbone
Vægt: 2090 gram. (Str. 26)

Bemærk: Størrelser er oplyst i mondopoint. Se størrelsesguiden for at se, hvordan du finder den størrelse, der passer dig.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 2.999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti