Salomon S/PRO 90 CHC W, hvid

Salomon X-Pro er den ultimate støvle for kvinder, der ønsker en varm støvle der er specielt designet til damer og deres fødder. Denne skistøvle er til skiløberen der ønsker en høj performance i pisten kombineret med en justerbare varmefunktion. Støvlen har fulde tilpasningsmuligheder for en maksimal ydeevne og optimeret varme og komfort. På støvlen har du blandt andet en 35 mm velcro stropp og fire spænder, der hjælper til at foden sidde sikkert i støvlen og giver en konstant elasticitet.

Støvlens flex på 90 passer til en let øvet skiløber, der vil have en komfortabel støvle at udvikle sig i.

Det nye My Custom Heat Connect system er helt sikkert en rigtig game-changer blandt komfort. Det blir ikke nemmere, da du blot skal have app'en downloaded på din mobiltelefon, og derefter kan du justere temperaturen i støvlen midt på pisten, og der med opnå den ultimative komfort dagen lang.

Custom Shell HD-processen har gjort det nemt og hurtigt for dig at få støvlen til at tilpasse sig efter din fod på blot 0 minutter. Med hjælp fra den tynde vægkonstruktionen og det nye skalmaterialer er foden tættere på skallen. Det giver dig en forbedret fornemmelse, mere kraft og en solid kraftoverførsel fra dine ben og ned i skien, som gør det nemmere for dig at styre.

Specifikationer og features:
Flex: 90
Bredde: 100 mm
Vægt: 1.740 g (per støvle)
Nem at komme i
Inderstøvle: My Custom heat 3D
Custom Heat Connect
Fire spænder
35 mm velcro strap
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 4.799,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti