Salomon S/Pro 100 W, skistøvler, dame, sort/blå

Salomon S/PRO 100 W er en alsidig skistøvle, hvor komfort og pasform er i fokus. Den egner sig perfekt til den øvede skiløber, der primært kører pister i et godt tempo. Salomon selv kalder den for den mest komfortable støvle, de nogensinde har lavet.

Skallen sørger for en solid kraftoverførsel fra dine ben og ned i skien, hvilket gør det nemmere for dig at styre. Inderstøvlen er en My Custom Fit 3D Seamless Performance, der er forformet ved anklerne og som gradvist tilpasser sig dine fødder, så du får en perfekt pasform. Støvlen er i sin helhed lavet, så den er så nem at komme ind og ud af som muligt.

Denne støvle er specifikt støbt til den kvindelige fod, hvilket betyder endnu mere komfort. Den har desuden en "Women Calf Adjuster", som bedre lader dig justere støvlen omkring læggen. Det gør, at denne støvle er mere komfortabel for flere forskellige kvinder.

Modellen har en bredde, der passer til de fleste fødder, der hverken er særligt brede eller smalle. Støvlens flex på 100 passer til den øvede skiløber, der ønsker at have en solid støvle, hvor komfort og ydelse går hånd i hånd.

Specifikationer og features:
Flex: 100
Bredde: 100 mm (v. str. 26)
Vægt: 1570 g (per støvle)
Women Calf Adjuster
Nem at komme i
Inderstøvle: My Custom Fit 3D Seamless Performance
Fire spænder
35 mm velcro strap
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 3.399 DKK Spar 29%
DKK 2.395,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti