Nordica The Cruise 85 W, skistøvler, dame, sort/hvid

Nordica Cruise 85 W er designet til den let øvede/øvede kvindelige skiløber, som vil have en kraftfuld støvle, og som samtidigt har brug for lidt ekstra plads til foden og læggen.

Støvlen har ekstra plads til forfoden, hvor den er 104 mm bred (v. str. 26), og ekstra plads til læggen. Nordicas NFS (Natural Foot Stance) sørger for at holde din fod i en naturlig position, hvilket både forbedrer komforten i støvlen og kontrollen over skien. Performance Fit Lineren begynder, i det øjeblik du træder ned i støvlen, at forme sig efter din fod, så du efter noget tid har en støvle, som sidder perfekt på lige præcis dig. Du vil derfor kunne mærke en forskel i pasform allerede efter 2-3 dage.

Med et flex på 85 er denne støvle lavet til let øvede/øvede skiløbere, der kører i et sportsligt tempo. Medium-flexet sørger for, at du har god kontrol over skien ved de fleste hastigheder.

Cruise modellen kommer med en Easy on, Easy off feature, som gør at den kan åbnes op 50 % mere end en klassik skistøvle. Det gør at du lettere kan komme ned i støvlen om morgenen, samt få den af, når du kommer hjem efter en god lang skidag.

Ønsker man et tættere fit, kan man justere på sålen i skistøvlen, så den sidder mere tæt om foden.

Performance lineren (inderstøvlen) er med Primaloft, som sørger for, at du ikke får kolde tæer. Primaloft er den varmeste liner på markedet, som samtidigt er åndbar, vand-afvisende og skridsikker, så du ikke skrider rundt i støvlen.

Specifikationer og features:
Flex: 85
Bredde: 104 mm (str. 26)
Vægt: 1800 gram (str. 24)
Ekstra plads til store fødder
Inderstøvle: PFP Performance Fit m. Primaloft
Damestøvle
Easy on/Easy off step-in

Bemærk: Størrelser er oplyst i de såkaldte mondopoint, se størrelses-guiden, for at se hvordan du finder den størrelse, der passer dig.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 2.499,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti