K2 BFC 85, skistøvler, dame, grøn

B.F.C. er laver med fokus på komfort og performance! Du finder ingen skistøvler på markedet, som føles mere behagelige end dem her, samtidig med at der stadigvæk er masser af power, så du kan give den gas på pisten. Den nye B.F.C. er nu blevet endnu bedre end sin forgænger, hvor den primære ændring fra tidligere er vægten, den er nu blevet endnu lettere.

Modellen er lavet med god plads, så den vil også egne sig perfekt til de personer med bredde fødder, store lægge eller en høj vrist. Størstedelen af kvinder som prøver denne skistøvle siger automatisk, at der er sådan de ønsker en skistøvle skal sidde.

I mange år har skistøvler haft et ry for at være klodset, tunge og ubehagelige. Det er ikke tilfældigt med K2 B.F.C modellen. B.F.C. står bla. for Build For Comfort og det sikre dig at støvlen er lige så behagelige at have på sidst på dagen, som i starten af dagen.

Komforten er en ting, men K2 har også lavet en Hands Free Entry, som gør at de er lette at komme i. Du skal derfor ikke bruge mange kræfter, på at tage skistøvlerne af eller på.

De er opbygget med forskellige TPU og Mafran-materialer, hvor man har brugt de kraftigste materialer, der hvor der er mest tryk/behov for det, og samtidigt har man brugt tyndere materialer, der hvor man ønsker at støvlen skal være mere blød. Ingeniørerne har analyseret på, hvor man på støvlen har brug for mest/mindst materiale, og dermed har de fjernet overflødig vægt, samt gjort den blødere ved åbningen så den er let at komme i.

Støvlen har stadigvæk masser af power! Den er perfekt til en lang dag på bjerget, når du skal give den fuld gas på de præparerede pister kl. 8.30, samt sidst på dagen når pisterne kan være opkørt. Det er en alsidig støvle der reagerer når du presser den, uden at være så stiv at du ikke har kontrol over den. På K2s egen FLEX/FEEL-skala hvor 1 er Playfull og 10 er Precise, så ligger denne på tallet 4, hvilket fortæller at du får en støvle med en høj komfort og en hurtig respons, hvor du bestemmer tempoet.

Støvlen har et utal af features, bl.a. får du 4 kraftige spænder plus en 40 mm Velcro Strap, der sørger for at flytte alt din energi fra skinnebenet ned i skien. Sidst men ikke mindst leveres den med en CushFit PLUS (inderstøvle) som giver et behageligt fit. Støvlen vil sidde tæt og komfortabelt om din fod, så du føler du har den bedst mulige kontrol. Den tilpasser sig samtidigt efter foden med tiden, så du allerede efter 2-3 dage, vil mærke en øget komfort og en inderstøvle der sidder som støbt efter din fod.

Støvlen er lavet med en GripWalk-sål, som gør den nem at gå i, da du får mere vinkel/bøj under sålen end en normal skistøvle, og du vil derfor gå mere normalt. Grip Walk giver desuden et godt greb, da sålen er belagt med gummi, og du derfor minsker risikoen for at glide eller falde.

Er du på jagt efter en skistøvle du kan have i de næste mange år, hvor kvalitet, komfort og performance er i fokus, så er dette modellen.

Denne model kommer med et flex på 85, som passer til den begynderen, den let øvede eller øvede skiløber. Den kan presses i høj fart, men også fint køres i et roligt og afslappet tempo.

Specifikationer og features:
Energy Interlock
Powerfuse Spine
Hands Free Entry
Cuff Alignment Index
Grip Walk
Bredde: 103 (Bred)
Flex: 85
Inderstøvle: CushFit PLUS
Strap: 40mm Velcro Strap
Vægt: 1830 gram

Bemærk: Størrelser er oplyst i de såkaldte mondopoint. Se størrelsesguiden for at se, hvordan du finder den rette størrelse.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 2.499 DKK Spar 24%
DKK 1.899,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti