☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Helly Hansen Garibaldi skisæt, herre, grå camo/sort

Helly Hansen Garibaldi Jacket er lavet i en 2-lags konstruktion, som er helt vind- og vandtæt. Jakken har H² Flow™, der er et specielt udviklet varme- og ventilationssystem. Systemet har luftlommer, som holder fast i kropsvarmen, og hvis det bliver for varmt kan man bruge ventilationslåsene til at slippe luft ud. Den har Life Pocket™, som er en isoleret lomme til mobil og andre gadgets, der forlænger batteritiden, da de ofte taber meget batteri i kulde.

Jakken har 4-vejs stræk som giver god bevægelsesfrihed og pasform. Hætten er stor nok til at kunne tages ud over en skihjelm, og den har High Visibility af sikkerhedsmæssige årsager, som er en forhøjet synlighedfunktion. Jakken har en vandtæt YKK lynlås, velcro i håndleddet og mange funktionelle lommer.

Helly Hansen Garibaldi Pant er et par freerider skibukser i 2-lags konstruktion, som både er vind- og vandtætte. Bukserne er justerbare i taljen, har vandtætte YKK lynlås, store praktiske lommer og tapede syninger

Jakken og bukserne har Helly Tech® Professional membran, som har en enestående åndbarhed, og holder dig tør og beskyttet i vintervejret.

Læs mere om Helly Hansen Garibaldi skijakke, herre, grå camo
Læs mere om Helly Hansen Garibaldi skibukser, herre, sort
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 5.998 DKK Spar 31%
DKK 4.099,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti