Helly Hansen Fernie 2.0/Garibaldi sæt, herre, sort

Helly Hansen Fernie 2.0 Jacket er en varm vinterjakke, der er lavet til skiløb i både de bedste og de værste vejrforhold.

Jakken er fuldt isoleret, så du altid kan holde varmen, men for at du ikke overopheder, har Helly Hansen allieret sig med alskens kloge mennesker for at designe et effektivt ventilationssystem, som du selv kan regulere. I skallen ligger der en Helly Tech® Performance membran, som har en vandtæthed på 15.000 mm (vandsøjletryk) og en åndbarhed på 15.000 g/m2/24h, der sammen med DWR-behandlingen (durable water repellent) sikrer, at du kan holde dig tør og varm, selv når vejret bliver skidt.

Helly Hansen Garibaldi Pant er et par freerider skibukser i 2-lags konstruktion, som både er vind- og vandtætte. Bukserne er justerbare i taljen, har vandtætte YKK lynlås, store praktiske lommer og tapede syninger

Bukserne har Helly Tech® Professional membran, som har en enestående åndbarhed, og holder dig tør og beskyttet i vintervejret.

Bukserne er med 4-vejs stræk for optimal bevægelsesfrihed, og de har ventilationslynlåse for bedre at kunne regulere temperaturen. Stoffet er forstærket i buksekanten, hvilket gør dem ekstra vandtætte og slidstærke.

Læs mere om Helly Hansen Fernie 2.0 Jacket, herre, sort
Læs mere om Helly Hansen Garibaldi skibukser, herre, sort
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 4.998 DKK Spar 34%
DKK 3.249,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti