Dale of Norway Moritz, sweater, dame, mørkegrøn

Moritz er en af de meget populære samt bedst sælgende sweatere, inspireret af den model der blev designet til Verdensmesterskaberne i 2003 i St. Moritz.

Sweateren er lavet af 100 % skinsoft merinould, som betyder ulden er så blød og behagelig at du kan bære den direkte mod huden som det inderste lag. Den er fremstillet med Dale of Norways Comfort Knit teknologi. Det gør den strækbar og så er der dobbelt lag af merinould. Den er særdeles velegnet som hverdags trøje, men er også rigtig god som et af dine lag du har på under jakken når det er vinter og rigtig koldt.

Merinoulden har den egenskab at den sikrer dig rigtig god varme når det er koldt. Får man det varmt har ulden til gengæld også den egenskab at en høj åndbarhed gør at du kan komme af med varmen igen.
Her hjælper det også at trøjen har lynlås ved halsen, så man endnu hurtigere kan få ventileret kroppen.

Der er ingen tvivl om, at en sweater som denne fra Dale of Norway, er af den slags som holder i mange år, hvis blot man passer godt på det. Dale of Norway designer og producerer alt deres tøj i Norge, hvilket sikrer høj kvalitet. De går samtidig altid efter den bedste uld, hvad end det er fra første klipning eller høj kvalitets merinould.

Materialer:
100 % skinsoft merinould
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.899,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti