POC Obex Mips, skihjelm, mat brun

Den populære Obex er blevet endnu bedre. Ved Obex MIPS har POC taget alt den viden, de har indsamlet fra deres mange år som producent af skihjelme i verdensklasse, og proppet det ned i én ny skihjelm. Det betyder, at du her får en moderne skihjelm, hvor høj komfort, uovertruffen beskyttelse og gode materialer mødes.

Den ydre skal er en ABS-skal, som er den type skal, der mest effektivt absorberer slag. Samtidigt har den fået et tykkere lag polycarbonate, som giver en længere holdbarhed, du får altså en hjelm, som du kan have i mange år. Polykarbonat er et materiale, der nærmest er umuligt at slå i stykker. For endnu bedre sikkerhed, er den produceret med MIPS (Multi-directional Impact Protection System). Hvilket er markedets bedste sikkerhedsforanstaltning, når det kommer til skihjelme. Det mindsker risikoen for alvorlige hovedskader. MIPS består af, at hjelmen har to lag, som kan bevæge sig uafhængingt af hinanden. På den måde kan skihjelmen langt bedre absorbere slag, da de to lag nødvendigvis ikke påvirker hinanden.

Der er justerbar ventilation, så du let kan tilpasse efter temperaturen. Bag på hjelmen kan du også justere størrelsen, så den kommer til at siddde som ønsket.

Du finder ikke mange hjelme på markedet, som er bedre og mere sikre end denne! Her er nemlig fokus på sikkerhed, komfort og design.

Specifikationer og features:
Vægt: 445 gram (50-56 cm), 450 gram (54-59 cm), 515 gram (56-61 cm)
PC (polycarbonate) skal og ABS topskal. Samt EPS liner.
Justerbar ventilation
Hjul bag på til justerbar størrelse
Kompatibel med POC Obex Communication Headset (medfølger ikke)
Aftagelige øreklapper
Goggle clip

Godkendelser: CE EN 1077-B, ASTM F2040


Varen findes også i Hydrogen White, Lead Blue Matt, Moldanite Green Matt, Apophyllite Green Matt, Lt Agate Red Matt og Uranium Black Matt.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.349,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti