POC Obex Backcountry Spin, skihjelm, hvid/orange

I POC Obex Backcountry Spin har POC taget alt den viden, de har indsamlet fra deres mange år som producent af skihjelme i verdensklasse, og proppet den ned i én ny skihjelm. Det betyder, at du her får en moderne skihjelm, hvor høj komfort, uovertruffen beskyttelse og gode materialer mødes.

Denne model er udstyret med POC’s nye SPIN (Shearing Pad INside) teknologi, som på banebrydende vis holder dit hoved godt beskyttet. Systemet går ud på, at der inde i hjelmen sidder nogle puder, som lader hjelmen absorbere slag, der ikke kommer vinkelret ind på den. Det kan have en kæmpe betydning i forhold til at skåne dit hoved for hjernerystelser og andre lignende skader.

Denne model er særligt designet til dig, der kører backcountry-skiløb uden for skiområdets grænser. Derfor er den både udstyret med en RECCO-reflektor og en NFC Medical ID chip. NFC-chippen kan fyldes med helbredsoplysninger om dig, så reddere hurtigere og nemmere kan hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.

Den ydre skal er en ABS-skal, som er den type skal, der mest effektivt absorberer slag. Desuden har den en længere holdbarhed end en in-mold-skal, hvilket betyder, at du kan have denne hjelm i mange år. Inde i hjelmen er der et system, som gør, at du nemt og hurtigt kan justere pasformen, så den passer lige præcis dig. Skallen har justerbar ventilation, så du altid kan holde hovedet koldt.

Specifikationer og features
Vægt: 520 gram
ABS-skal
SPIN-teknologi (Shearing Pad INside)
Justerbar ventilation
Justerbar pasform
Kompatibel med POC AID Communication Ear Pads (medfølger ikke)
RECCO-reflektor
NFC Medical Chip
Aftagelige øreklapper
Godkendelser: EN 1077-B, ASTM 2040


Varen findes også i Lead Blue, Hygrogen White, Matt Black og Uranium Black.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.899 DKK Spar 47%
DKK 999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti