POC Fornix SPIN, skihjelm, hvid

Den klassiske og velkendte POC Fornix skihjelm er nu tilbage i en forbedret og endnu mere sikker udgave. Komforten er stadig i top og alle de tidligere egenskaber som skihjelmens lethed, ventilation og aramid forstærkning forbliver stadig i hjelmen.

POC forsøger altid at kombinere Safety, Design og Performance, hvilket de har gjort til fulde her. Den nye Fornix tilbyder nemlig alt det, du kan ønske dig af en skihjelm.

Modellen er fremstillet i en In-Mould konstruktion, med en EPS liner og så har hjelmen fået en udvidet PC-shell der beskytter hjelmkanten. Det betyder kort fortalt, at hjelmen er støbt i polykarbonat, et materiale der nærmest er umuligt at slå i stykker, hvilket giver en utrolig hård skal. Skallen kombineres med en stødsabsoberende EPS liner indeni, hvilket gør at du får en hjelm som er sikker og samtidig let.

I den nye udgave af Fornix har POC tilføjet SPIN (Shearing Pad INside) der består af en silikone gel-lignende membran, som er nogle blå pudder på skihjelmens inderside. SPIN er POC's egen udvikling, for at skabe den maksimale beskyttelse. Pudderne sørger for at dit hoved vil dreje/vippe inde i hjelmen, i tilfælde af et styrt. Der sker derfor en forskydning, som flytter det slag/kræft der kan komme ved et hårdt slag. Pudderne kan forskydes i alle retninger, hvlket gør at de er i stand til at minmere alle slags påvirkninger, ligegyldigt hvilken side af hjelmen, som du styrter med.

Derudover har man monteret et nyt justeringssystem til ændring af skihjelmens hovedstørrelse, der gør det lettere at finde en sikker og behagelig pasform., så den sidder præcis som ønsket.

Med de nye forbedringer, som har skabt en endnu bedre komfort og beskyttelse er POC's Fornix blandt de bedste skihjelme på markedet, da de har kombineret høj sikkerhed med en lav vægt. En garanteret Bestseller!

Specifikationer og features:
Kraftig og forstærket skal der giver maksimal beskyttelse
Ny PC-shell og SPIN, giver ekstra hovedbeskyttelse og maksimal sikkerhed
Vægt: 420 gr. i M-L.
Justerbar ventilation foran og i toppen
Forbedret justeringssystem til sikker og behagelig pasform
Komfortabelt for, kan tages ud og vaskes
Forbedret stødabsorbering
Google-clip bagpå, til at holde skigoggles fast på hjelmen

Godkendelser: EN 1077: 2007 Class B, ASTM 2040


Varen findes også i Lead Blue og Fluorite Green.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.349 DKK Spar 25%
DKK 999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti