POC Fornix Mips, skihjelm, mat rød

POC Fornix har i mange år været en af POC's mest solgte hjelme. Du kan ikke undgå at støde på denne klassiker på din skiferie. Den kan nemlig alt det, som en god skihjem skal kunne.

Den nye version af Fornix, er blevet endnu bedre end tidligere, da den har fået nogle nye tilføjelser, som gør den endnu mere sikker. POC har fundet en kombination af Safety, Design og Performance, som er lige i skabet.

Modellen er fremstillet i en In-Mould konstruktion, med en EPS liner og så har hjelmen fået en udvidet PC-shell der beskytter hjelmkanten. Det betyder kort fortalt, at hjelmen er støbt i polykarbonat, et materiale der nærmest er umuligt at slå i stykker, hvilket giver en utrolig hård skal. Skallen kombineres med en stødsabsoberende EPS liner indeni, hvilket gør at du får en hjelm som er sikker og samtidig let.

For endnu bedre sikkerhed, er den nye model produceret med MIPS (Multi-directional Impact Protection System). Hvilket er markedets bedste sikkerhedsforanstaltning, når det kommer til skihjelme. Det mindsker risikoen for alvorlige hovedskader. MIPS består af, at hjelmen har to lag, som kan bevæge sig uafhængingt af hinanden. På den måde kan skihjelmen langt bedre absorbere slag, da de to lag nødvendigvis ikke påvirker hinanden.

Derudover har man monteret et nyt justeringssystem til ændring af skihjelmens hovedstørrelse, der gør det lettere at finde en sikker og behagelig pasform, så den sidder præcis som ønsket.

Med de nye forbedringer, som har skabt en endnu bedre komfort og beskyttelse er POC's Fornix blandt de bedste skihjelme på markedet, da de har kombineret høj sikkerhed med en lav vægt. En garanteret Bestseller!

Specifikationer og features:
Vægt: 400 gram (50-56 cm), 420 gram (54-59 cm), 440 gram (56-61 cm)
Kraftig og forstærket skal der giver maksimal beskyttelse
Ny PC-shell og MIPS, giver ekstra hovedbeskyttelse og maksimal sikkerhed
Justerbar ventilation foran og i toppen
Forbedret justeringssystem til sikker og behagelig pasform
Komfortabelt for, kan tages ud og vaskes
Forbedret stødabsorbering
Goggle clip

Godkendelser: CE EN 1077-B, ASTM F2040


Varen findes også i Lead Blue Matt, Aragonite Brown Matt, Apophyllite Green Matt, Hydrogen White og Uranium Black Matt.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.349,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti