Cairn Shuffle Evolight, skihjelm med visir, mørkeblå orange

Cairn Shuffle Visor Evolight NXT er den perfekte hovedbeskyttelse til alle, der bærer briller, og som har svært ved at finde skibriller, der sidder godt og komfortabelt over brillerne. Hjelmen er også perfekt til dig, der bare gerne vil have hjelm og goggle i én komfortabel pakke.

Selve hjelmen er en hybrid mellem en ABS-skal og en in-mold-skal. Denne skal beskytter dit hoved på optimal vis, samtidigt med at den holder længe. Hjelmen har justerbar ventilation, så du kan bibeholde en komfortabel temperatur, samt specielt udskårne OSS (Optimized Sound System) øreklapper som bedre end de fleste andre hjelme lader dig høre, præcis hvad der foregår rundt omkring dig ? nøjagtigt som hvis du slet ingen hjelm havde på.

Det fotokromiske Evolight NXT® visir skifter selv farve (fra lysere til mørkere) afhængig af mængden af lys, der rammer linsen. Linsen går fra en kategori 1 til en kategori 3 og er dermed ligeså alsidig som skibriller med udskiftelige linser. Det er en særlig genial egenskab, især når du står på ski under varierende lysforhold med veksling mellem skygge og sol. Visiret kan bevæges trinløst op og ned og erstatter fuldt ud et par skigoggles.

Dette gennemtænkte koncept kombinerer to af de vigtigste beskyttelseselementer i kun ét produkt. En løsning, der ikke kun er fornuftig, men også nemmere at bruge.

Specifikationer og features:
Skal: Hybrid (ABS + In-mold)
Wheel Fit System giver perfekt pasform
Fotokromisk Evolight NXT® visir (kat.1 til 3)
OSS (Optimized Sound System) øreklapper (er ikke aftagelige)
Aftageligt anti-allergisk for der kan vaskes
Justerbar ventilation
Vægt: 600 g
Certificering: EN 1077B

En god hjelm at købe online da Wheel Fit systemet sikrer perfekt pasform.


Varen findes også i White, Midnight Patriot og Black.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.499,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti