Smith Prospect MIPS skihjelm, junior, mat hvid

Smith Prospect Junior MIPS er den mest teknologisk avancerede børneskihjelm på markedet. Denne hjelm eliminerer nemlig behovet for at købe en ny hjelm til dit barn, hver gang den gamle er blevet for lille.

Med det nye Grow With Me?-system kan pasformen nemlig tilpasses børn fra to til 12 år. Det fungerer på den måde, at der inde i hjelmen sidder to linere solidt placeret ovenpå hinanden. Den første passer børn i alderen to til seks, og når den fjernes, passer hjelmen børn i alderen seks til 12 år. Desuden kan pasformen tilpasses med hjulet, der sidder i nakken.

For at beskytte dit barns hoved bedst muligt, har hjelmen MIPS (Multi-directional Impact Protection System), hvilket drastisk øger sikkerheden, når uheldet er ude. Det betyder, at hjelmen har to lag, som kan bevæge sig uafhængigt af hinanden. På denne måde kan hjelmen langt bedre absorbere slag, der kommer skråt ind på hjelmen istedet for direkte på.

Hjelmen er udstyret med AirEvac™-ventilation, som sammen med de 14 separate ventilationsåbninger sørger for en jævn luftgennemstrømning gennem hjelmen, så du altid kan holde hovedet koldt.

Specifikationer og features
Vægt: 450 gram
Grow With Me™-system
MIPS
14 ventilationsåbninger og AirEvac™-ventilation
Justerbar pasform
Certifikationer: EN 1077:2007 Class B og ATSM F 2040


Varen findes også i Matte Klein Bllue.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti