Hestra Army Leather Gore-Tex 3-finger skihandsker, sort

Dette er en opgradering af en af verdens mest populære skihandsker. Hestras Army Leather Heli Ski er en skihandske med en lang manchet, en god pasform og en håndflade af gedeskind. Handsken har især fået ros for at være særdeles vandtæt og åndbar og for at holde i årevis, såfremt læderet vedligeholdes godt.

Denne version af handsken har alt dette, og så har den ovenikøbet fået lagt en GORE-TEX® membran ind, hvilket kun øger vandtæthed såvel som åndbarhed. Dette er en 3-finger-model, hvilket giver dig fingerfærdigheden fra en normal handske og varmen fra en luffe.

Materialet på håndryggen er lavet af Triton-nylon, og handsken er isoleret med blødt Fiberfill polyester, som på enestående vis holder på varmen. Handskens Wolf Paw konstruktion beskytter syninger og sømme og bidrager til en bedre holdbarhed.

Den ene handske er udstyret med en karabinhage, så handskerne kan klipses sammen, når du ikke bruger dem. Denne model har en ekstra lang manchet, som går ud over jakkeærmet.

Denne handske har vundet adskillige tests og er lavet til dem, der færdes i barske vejrforhold, og som kun vil have det bedste af det bedste.

Specifikationer og features:
Materiale (håndryg): Hestra Triton
Materiale (håndflade): Imprægneret gedeskind
Membran: GORE-TEX®
For: Fiberfill
3-finger model
Lang manchet
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.299,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti